Deputații au cheltuit în septembrie 1,2 milioane lei pentru cazare

71
Deputații au cheltuit în septembrie 1,2 milioane lei pentru cazare - camera-1386260287.jpg

Articole de la același autor

Deputații au cheltuit, în luna septembrie, din bugetul Camerei Deputaților, pentru cazare 1,2 milioane lei, pentru telefonia mobilă 26.205 lei, iar pentru transport aproximativ 600.000 lei, potrivit site-ului Camerei.
Potrivit informațiilor economice publicate de Camera Deputaților, din bugetul Camerei au fost suportate, în prima lună a acestei sesiuni parlamentare, cheltuieli de 1.252.081 lei pentru cazarea deputaților care nu au domiciliul în București, iar pentru transportul aleșilor 597.799 lei.
Deputații au primit în septembrie diurnă pentru deplasările la lucrările Parlamentului în sumă de 183.204 lei, precum și diurnă pentru deplasările în teritoriu de 67.480 lei. Potrivit Statutului deputaților și senatorilor, parlamentarii care nu au domiciliul în București sau în Ilfov, primesc o diurnă de deplasare pe zi de 2% din indemnizația brută lunară.
Pentru telefonia mobilă a deputaților s-a cheltuit din bugetul Camerei, în septembrie, 26.205 lei, aceștia având dreptul la abonament de telefonie mobilă. Astfel, membrii Biroului Permanent, liderii de grup și de comisii beneficiază de decontarea integrală a costurilor pentru telefonia mobilă, acces la internet, în timp ce ceilorlalți deputați li se decontează un abonament de 10 euro.
Deputații mai primesc o indemnizație lunară, precum și o sumă forfetară pentru chiria, utilitățile și salariile personalului de la birourile parlamentare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7342 secunde