Democrat-liberalii constănțeni cer demiterea directorului RADET

331
2
Democrat-liberalii constănțeni cer demiterea directorului RADET - democratliberaliicerdemisia-1402503934.jpg

Articole de la același autor

Organizația Constanța a Partidului Democrat Liberal a transmis, ieri, un comunicat de presă în care spune că a luat act de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care Ilie Răchieru, directorul RADET Constanța, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și luare de mită în formă continuată. 


"Reamintim faptul că pe 19 decembrie 2013 consilierii locali PDL Sorina Tușa, Iustin Fabian Roman și Stelian Gima au depus la Primăria Constanța un memoriu prin care solicitau primarului și Consiliului Local eliberarea din funcție a lui Ilie Rachieru și recuperarea prejudiciului de peste un milion de euro. Cererea noastră avea în vedere și recuperarea prejudiciului de peste un milion de euro, pe care Ilie Rachieru, prin faptele sale, l-a adus cetățenilor Constanței. Cu banii aceștia s-ar putea subvenționa prețul gigacaloriei, am putea ajuta constănțenii să aibă ierni lipsite de griji", se spune în comunicatul de presă.


Comentează știrea

c.neagoe
12 iunie 2014
PREJUDICIU ?

De ce nu si recuperareaprejudiciului ? Asta este o jumatate de masura .

talks about it
20 iulie 2014
talks about it

hermes birkin replica china Stiri Politică : Democrat-liberalii constănțeni cer demiterea directorului RADET | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online talks about it http://www.elteam.nu/june/file/8e15b68a443041d7b58ffcc4121da58e.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6497 secunde