Demisionează Christian Gigi Chiru din PDL?

1728
7
Demisionează Christian Gigi Chiru din PDL? - gigichiru48-1333450853.jpg
Christian Gigi Chiru va avea, astăzi, începând cu ora 18.00, o întâlnire cu Sindicatul Liber al lucrătorilor din Portul Constanța, pentru a ajunge la un acord în vederea soluționării situației tensionate din ultimele săptămâni, care vizează administrația portului.

Începând cu ora 18.00 Christian Gigi Chiru va susține o conferință de presă împreună cu reprezentanții sindicali.

În cadrul întâlnirii, Christian Gigi Chiru va vorbi și despre viitorul său în Partidul Democrat Liberal și își va exprima punctul de vedere în legătură cu nemulțumirile sindicaliștilor din Portul Constanța. Surse din cadrul partidului au declarat sub protecția anonimatului că, este posibil ca președintele PDL Constanța, Gigi Chiru să-și anunțe demisia din Partidul Democrat Liberal.

Comentează știrea

varro
3 aprilie 2012
cea mai buna decizie!

super! cea mai buna decizie de cand a fost ales, accidental, presedinte! fara chiru, pdl mai are o sansa la alegerile locale!

hanibal
3 aprilie 2012
aiurea...

haideti fratilor sa fim seriosi! cum sa-si dea demisia? si el isi da seama ca fara pdl este zero...

mai bine fara
4 aprilie 2012
CHIRU primar

Chiru este valoros si fara partidul asta care il trage in jos,votam omul nu partidul care oricum nu a facut nimic pt Constanta.

camis
4 aprilie 2012
pt nr 3

Mai fraiere PDL-ul fara CHIRU nu valoreaza nimic,GIGI CHIRU este cel mai bun produs al politicii constantene din ultimii anii,ARE COLOANA VERTEBRALA,E DESTEPT SI CURAJOS IN FATA GOLANILOR.(nu a existat alt personaj politic ca el pana acum si nici nu v-a mai fi ) l-a totii le e teama de mazariche,doar de vorbe sunt buni.

angela
5 aprilie 2012

De ce sa plece Chiru ????????? ca asa vreti voi ? va sta in gat ?

Eu
5 aprilie 2012
nume

Cred ca numele tau camis trebuia sa fie Gigi Chiru;).

Răspuns la: pt nr 3
Adăugat de : camis, 4 aprilie 2012
Mai fraiere PDL-ul fara CHIRU nu valoreaza nimic,GIGI CHIRU este cel mai bun produs al politicii constantene din ultimii anii,ARE COLOANA...
sd
24 mai 2012
eeee

Gicuta Chiru este cel mai bun ... el le pasa fata de oameni ..si este bun ..cu toata lumea ...si domnii din pdl sa traiasca ..ca ei ne da noo euro ... 50 de euro sa votam si noi .... ca eu si copilasi mei de unde sa avem bani?? ca noi cu chiordeala asheaaa ..mai prin italiea ...sau spaniea ...sau franta ..da acolo nu ne vrea ..ca noi facem nevoile in park. Hai pa ..ca tre sa prind avionu de torino...pa va pup.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3599 secunde