Demisii în PSD Constanţa după plecarea primarului Decebal Făgădău

2994
Demisii în PSD Constanţa după plecarea primarului  Decebal Făgădău - demisiiinpsd-1603472602.jpg

Articole de la același autor

De când primarul Decebal Făgădău a plecat din partidul din care făcea parte, nu există zi să nu auzi de vreun social-democrat cu notorietate care să nu demisioneze din PSD Constanţa.

Unul dintre ei este chiar viceprimarul Dumitru Babu, cel care, de altfel, s-a înscris în partid pentru a-l susţine pe Decebal Făgădău. Viceprimarul Dumitru Babu a demisionat fără regrete convins că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru constănţeni.

Un alt demisionar este directorul CT BUS, Bogdan Niţă, înscris în partid tot în timpul mandatului primarului Decebal Făgădău. Consilier local cu vechime printre social-democraţi, Valentin Pîrvulescu şi-a dat şi el demisia din PSD. Acesta s-a înscris în partid cu ani în urmă, atunci când Primăria Constanţa era condusă de Radu Mazăre.

Reamintim că, miercuri, 21 octombrie, edilul Decebal Făgădău a anunțat pe pagina sa de socializare că părăsește Partidul Social Democrat. El deținea funcția de președinte executiv al Organizației Județene a PSD Constanța dar și pe cea de președinte al Organizației Municipale Constanța. Pe de altă parte, Făgădău se afla pe un loc eligibil pe lista PSD Constanța pentru Camera Deputaților.

Motivul invocat de Făgădău privind plecarea din partid, făcea referire la faptul că DNA l-a trimis în judecată într-un dosar fiind acuzat de abuz în serviciu. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în faţa instanţei fostul primar Radu Mazăre, patru funcţionari publici din Primăria Constanţa, un arhitect şi un administrator al unei firme, aceştia fiind acuzaţi de abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz în serviciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6128 secunde