Delegație UNESCO, în vizită la Primăria Cernavodă

351
Delegație UNESCO,  în vizită la Primăria Cernavodă - cernavoda1-1373291093.jpg

Articole de la același autor

Zilele acestea, orașul Cernavodă și-a făcut noi prieteni. De data aceasta este vorba despre orașul Tanagras din Grecia, unde artiștii din Cernavodă ai Corului ID Chirescu vor avea privilegiul să cânte în luna septembrie. Invitația a fost înaintată de membrii delegației UNESCO, sosiți în vizită la Primăria Orașului Cernavodă.

Delegația a fost formată din Johannes Maronitis, președintele federației UNESCO în Grecia, Gogolev Serguei (vicepreședintele UNESCO al federației ruse din Moscova), Manuela Marinescu (președinte al Asociației Culturale Româno-Elene) și Ovidiu Roșca, președintele Asociației Culturale a Coregrafilor Scenografilor Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori din Constanța.

Oficialitățile au fost atent primite de primarul Gheorghe Hânsă care s-a declarat interesat de inițiativele proiectului cultural - artistic al organizațiilor. Având în vedere faptul că aceste asociații organizează, cu bani europeni, proiecte cultural - artistice internaționale cu scopul de a promova colaborarea între națiuni prin educație, știință, cultură, comunicare și informare, primarul Gheorghe Hânsă a solicitat acestora sprijin pentru inițierea unui proiect de promovare turistică în Cernavodă. Edilul a prezentat în fața delegației un scurt istoric al obiectivelor turistice din zonă, iar oficialii și-au exprimat disponibilitatea de a colabora în demararea unui astfel de proiect. Membrii delegației au susținut că Cernavodă prezintă multe atracții turistice, ba chiar au pornit într-o scurtă vizită la muzeu, la Podul Anghel Saligny și prin împrejurimile orașului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4928 secunde