Declarații la Cotroceni, după ce Dragnea l-a acuzat pe Iohannis că îi forțează demisia

245
Declarații la Cotroceni, după ce Dragnea l-a acuzat pe Iohannis că îi forțează demisia - dap8543-1510654236.jpg
Administrația Prezidențială anunță că vor fi declarații de presă la Palatul Cotroceni, la ora 12.00, informează Realitatea TV. 


Reamintim că președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar "făcut", acest aspect fiind de fapt, în opinia sa, în beneficiul politic al președintelui Klaus Iohannis . Dragnea a susținut că, în ceea ce privește situația sa, "Iohannis este beneficiarul politic".



UPDATE - Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a susținut declarații de presă la Palatul Cotroceni și a oferit o primă reacție a președintelui, după ce Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de DNA, în noul dosar Teldrum.


Întrebată dacă președintele îi mai cere lui Liviu Dragnea să demisioneze după acest nou dosar, dar și dacă președintele răspunde acuzațiilor lui Dragnea privind existența unui stat paralel, Dobrovolschi a spus:

"Referitor la acest subiect aș face o singură precizare. Faptul că președintele își dorește o justiție independentă și puternică este pentru că beneficiarul este societatea. În România nu există un stat paralel. Aceasta este o invenție a celor care au probleme cu Justiția", a spus Mădălina Dobrovolschi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3495 secunde