Declarația privind relaxarea fiscală, cerută de PNL, are acordul liderilor de grup

134
Declarația privind relaxarea fiscală, cerută de PNL, are acordul liderilor de grup - relaxareafiscalamircovici-1396426102.jpg

Articole de la același autor

Secretarul Camerei Deputaților, Niculae Mircovici, a declarat că declarația privind susținerea măsurilor de relaxare fiscală și de stimulare economică solicitată de PNL are acordul liderilor de grup și va fi prezentată plenului săptămâna viitoare.
"Declarația privind susținerea măsurilor de relaxare fiscală și de stimulare economică, înaintată de grupul parlamentar PNL, în acord cu liderii grupurilor parlamnetare, din punct de veder formal se duce la Comisia de Buget-Finanțe, care realizează draftul acestei declarații. Atât timp cât există acordul liderilor de grup, probabil că nu va fi nicio problemă pentru comisia de Buget-Finanțe", a spus Mircovici.
El a precizat că liderii de grup și-au manifestat acordul pentru prezentarea în plen a acestei declarații. "A fost acord până la acest moment, s-a discutat la ședința trecută ( a BP, n.r.). A rămas ca la comisia de Buget-Finanțe, dacă și comisia poate să facă treaba aceasta luni, probabil marți să fie și prezentată declarația", a adăugat Mircovici, citat de Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1952 secunde