Dănuț Culețu își pregătește oamenii de campanie

305
Sâmbătă, în sala de conferințe a Hotelului Parc din Mamaia, a avut loc prima întâlnire a membrilor Forței Civice, filiala județeană Constanța. La ședință, au participat aproximativ 150 de persoane, atât membri, cât și simpatizanți ai formațiunii politice condusă de Mihai Răzvan Ungureanu.


Evenimentul a fost deschis de către președintele Forței Civice Constanța, Dănuț Culețu, iar tema principală a discuției a constituit-o mobilizarea electoratului constănțean la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. În plus, membrii FC Constanța au vorbit despre opțiunea pe care o oferă Alianța România Dreaptă și Forța Civică, românilor. Dănuț Culețu a evidențiat importanța valorificării potențialului uman al fiecărui membru FC, cât și a simpatizanților lui MRU. Liderul FC Constanța a ținut să explice celor prezenți diferența dintre stânga și dreapta și a arătat că Forța Civică, componentă a ARD, "oferă o șansă de revigorare a actualului context politic, profund marcat de criza politică și economică, în care cetățeanul este cel mai afectat". 
Culețu, care candidează pe Colegiul 9 din Constanța, a arătat că tot același cetățean dezamăgit de această evoluție politică, are acum șansa să aleagă Alianța România Dreaptă (ARD), pentru ca România să meargă spre dezvoltare, și nu spre regres, așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă datorită guvernării USL. 
"ARD înseamnă dreapta românească, înseamnă responsabilitate față de cetățean și față de așteptările acestuia. Românii trebuie să înțeleagă, Alianța România Dreaptă și Forța Civică reprezintă șansa pe care România nu trebuie să o piardă. Tot noi, românii, vom decide pe 9 decembrie dacă țara noastră va avea un viitor politic sau va regresa pe plan național și european", a spus Culețu. 
Secretarul general Alexandru Sîrcu a evidențiat rolul tinerilor în viitoarea clasă politică, menționând că implicarea acestora va fi decisivă pentru schimbarea sistemului politic actual. Vicepreședintele FC Alma Micu a ținut să precizeze că s-a implicat în politică pentru că dorește să schimbe "concepția românilor conform căreia capul plecat sabia nu-l taie". Olga Zeicu, președinta Organizației de femei a FC, a precizat: "Am început o campanie de suflet, care va uni inimile noastre într-o singură inimă - Alianța România Dreaptă. Cred că avem nevoie de intelectuali de marcă, ei vor scoate România din umbră". 
Și Mircea Iustian, prim-vicepreședintele FC Constanța, a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a afirmat că atât membrii acestei formațiuni, cât și cei care nu fac parte din ea trebuie să recunoască faptul că "Mihai Răzvan Ungureanu este mai bun decât Iliescu, Constantinescu și Băsescu". 
La ședință au luat cuvântul și reprezentanți ai culturii constănțene, respectiv Adrian Doxan și Bogdan Ocheșel, reprezentant al Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski". De asemenea, a fost prezent și liderul PDL Constanța, Cristian Gigi Chiru, candidatul ARD pe Colegiul 4 Senat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.396 secunde