Dan Barna: „În PNL e o competiție de cine dă mai multe castane USR-PLUS”

145
Dan Barna susține că, în ultima perioadă, în PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR-PLUS, după ce candidații liberali la alegerile interne au lansat atacuri la adresa formațiunii politice. Acesta a precizat că USR-PLUS nu va ieși de la guvernare și că așteaptă să treacă luna septembrie, în care partidele din coaliție au alegeri şi să se întoarcă mai asumat pe programul de guvernare și pe reformele de acolo.

Întrebat despre oportunitatea ieșirii de la guvernare, după ce candidații PNL au lansat atacuri la adresa USR-PLUS, Dan Barna susține că acestea sunt elemente de retorică de campanie și că așteaptă să treacă luna septembrie.

„În PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR-PLUS.

N-am ce să comentez foarte mult, e un lucru pe care îl observăm cu toții. Așteptăm să treacă acest super-septembrie în care toate cele trei partide au alegeri și apoi să ne întoarcem mai asumat pe programul de guvernare și pe reformele de acolo. Dincolo de asta, sunt elemente de retorică de campanie”, a spus liderul USR-PLUS.

Conform acestuia, USR-PLUS nu va ieși de la guvernare cât timp crede că poate să contribuie la schimbarea României.Pagina a fost generata in 0.4767 secunde