Dan Barna ia în calcul o candidatură la conducerea USR-PLUS

153
Dan Barna ia în calcul o candidatură la conducerea USR-PLUS - barnaa2-1620745113.jpg

Articole de la același autor

Vicepremierul Dan Barna, care în urmă cu câteva săptămâni nu excludea posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale din 2024, leagă acum această eventualitate de succesul guvernării din care face parte și de propria sa performanță în acest guvern.

Luna trecută, copreședintele USR-PLUS declara într-o emisiune la Digi24 că nu exclude o nouă candiatură la președinție, acesta fiind „un scenariu real”, pe care-l discută cu colegii. Întrebat, luni seara, tot la Digi24, dacă își menține acest plan, în condițiile în care vrea să candideze la șefia USR-PLUS, vicepremierul a părut să fie mai rezervat.


„Haideți să luăm lucrurile în logica lor firească. În momentul de faţă sunt vicepremier în Guvernul României şi obiectivul meu este ca această campanie de vaccinare să aibă succes şi acest guvern să treacă România de pandemie şi să o reaşeze pe o direcţie de creştere şi stabilitate economică de care avem cu toţii disperată nevoie. În funcţie de performanţa guvernării, o să vorbim şi de candidaturi viitoare, dacă va fi cazul. Pe termen scurt, anul acesta, avem în faţă Congresul USR-PLUS în care, într-adevăr, îmi doresc să continui”, a declarat Dan Barna.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2655 secunde