Dan Barna, de la USR: "Vom discuta cu PNL și PMP să împiedicăm suspendarea președintelui"

205
Dan Barna, de la USR:
Președintele USR, deputatul Dan Barna, a anunțat, recent, că va discuta cu reprezentanții PNL și PMP cum să împiedice suspendarea președintelui Klaus Iohannis, potrivit unei postări a acestuia pe pagina sa de socializare.


"USR demarează discuții cu partidele parlamentare pentru împiedicarea suspendării președintelui", a scris Dan Barna, pe pagina sa de socializare.


Șeful USR crede că liderului PSD, Liviu Dragnea "îi e frică de popor".


"USR va lupta din răsputeri să oprească tentativa de lovitură de stat a lui Liviu Dragnea care pregătește o mutare neconstitutuțională și abuzivă: suspendarea președintelui pentru a prelua, prin Călin Popescu Tăriceanu, conducerea României și pentru a distruge instituțiile care-i mai rezistă. Voi încerca, în zilele ce vin, să discut cu celelalte partide parlamentare de opoziție, PNL și PMP, pregătirea unei strategii comune pentru a împiedica un astfel de atac neconstituțional și nedemocratic al lui Liviu Dragnea. Cred că este momentul să încercăm să-i convingem pe aliații PSD - ALDE, UDMR și grupul minorităților- să nu intre în acest joc, să nu fie doar pioni într-un plan care nu e al lor și care va arunca România în haos și dezbinare. Nu e posibil ca majoritatea parlamentară să abuzeze în halul ăsta de putere. Unde vom ajunge? Atunci când lui Dragnea nu-i convine ceva, îl suspendăm pe președinte din trei în trei luni? Constituția ne spune foarte clar că organizarea referendumului după suspendarea președintelui este imperativă", a scris Dan Barna, pe Facebook.


Liderul USR susține că lui Liviu Dragnea îi e frică să meargă până la referendumul de demitere a președintelui. 


"Pentru că-l va pierde. Românii nu vor alege niciodată un penal președintelui României. Și știe la fel de bine că dacă încearcă să fraudeze voința poporului, așa cum a mai făcut-o în 2012, va răspunde în fața Justiției", a mai adăugat Dan Barna. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5196 secunde