Dacian Cioloș, despre o posibilă candidatură a sa la alegerile parlamentare din 2020: Nu e deloc exclus

96
Dacian Cioloș, despre o posibilă candidatură a sa la alegerile parlamentare din 2020: Nu e deloc exclus - ciolos-1573986058.jpg
Dacian Cioloș a declarat, întrebat dacă se gândește să candideze la alegerile parlamentare, că nu este deloc exclus. Liderul PLUS a precizat că proiectul său politic e orientat spre România și vrea să contribuie la acesta.


"Nu e deloc exclus. Am spus lucrul acesta că proiectul meu politic e îndreptat spre România și vreau să contribui la construcția politică. Dar mai e până atunci", a afirmat Dacian Cioloș, întrebat duminică, într-o conferință de presă, dacă are intenția să candideze pentru alegerile parlamentare de anul viitor.


Consiliul Național PLUS a decis, duminică, să adreseze o scrisoare deschisă membrilor USR în care transmite că vrea continuarea Alianței pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor, precum și transformarea acesteia, la un moment dat, într-o fuziune a celor două partide.


Formațiunea condusă de Dacian Cioloș mai dorește o structură executivă unică care să consolideze formula deja agreată la nivelul Protocolului Politic al Alianței., care să fie coordonată de un secretar general ales prin vot comun al celor două partide.


PLUS ar mai vrea ca până în luna februarie a anului viitor să fie finalizat procesul desemnării candidaturilor unice pentru alegerile locale. În acest sens, PLUS sugerea desemnarea unei echipe comune la nivel central, în coordonarea secretarului general, care să medieze negocierile la nivelul filialelor locale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6883 secunde