Dacian Cioloș, despre demiterea lui Voiculescu: Modul în care a procedat Florin Cîțu este absolut inacceptabil

Miercuri, 14 Aprilie 2021, 12:40
127
Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloș spune că modul în care a fost demis Vlad Voiculescu este "absolut inacceptabil". El critică faptul că cererea de demitere a fost înaintată preşedintelui Klaus Iohannis fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS.


"Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil", a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.


Lidetrul PLUS adaugă că nu poate interveni public pe acest subiect, întrucât este în recuperare medicală. A anunâat însă că va avea loc o şedinţă a conducerii alianţei, iar deciziile luate vor fi comunicate public.


"Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare", a adăugat Cioloş.
Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu...

Publicată de Dacian Cioloş pe Miercuri, 14 aprilie 2021
Pagina a fost generata in 0.2529 secunde