Dacian Cioloș, declarații INCENDIARE despre protocoalele cu SRI

436
Dacian Cioloș, declarații INCENDIARE despre protocoalele cu SRI - ciolos-1548175314.jpg
Fostul premier Dacian Cioloș, membru al Partidului Libertății, Unității și Solidarității, a declarat, astăzi, că unele dintre protocoalele cu SRI au fost aprobate de cei care acum le contestă.

"Dacă ele sunt neconstituționale sau au fost neconstituționale, atunci evident că trebuie renunțat la ele. Cei care le-au semnat trebuie să și le asume. Avem politicieni, lideri ai actualei majorități, care și-au pus semnătura pe astfel de protocoale, care au știut de ele, care au fost în CSAT atunci când s-a discutat. Ani de zile nu au spus nimic de ele. E important dacă vrem să fim onești față de români să spunem lucrurile până la capăt. Eu știu că domnul Tăriceanu era prim-ministru în perioada aceea în care s-au semnat unele protocoale. Eu știu că domnul Dragnea a fost ministru în guverne în care au fost miniștri care au semnat sau au știut de aceste protocoale. Deci, știau. Probabil că au știut și alții dintre cei care acum le contestă", a afirmat Cioloș, într-o conferință de presă.

El a menționat că nu poate să spună dacă au fost sau nu bune aceste protocoale, pentru că nu știe contextul în care au fost semnate.

"Să își asume, că dau vina pe statul paralel, pe tot felul de forțe oculte care ar complota împotriva României, dau vina pe aceste protocoale de care ei au știut, unele dintre ele au fost aprobate de cei care acum le contestă. Eu nu știu, că nu am avut de-a face cu aceste protocoale. Nu știu dacă au fost bune sau nu. Nu știu în ce context au fost semnate atunci. Discuțiile au avut loc în CSAT, din care unii care acum le contestă au făcut parte. Trebuie să își asume responsabilitatea în fața celor care i-au votat", a adăugat Cioloș, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5904 secunde