Dacian Cioloș: Alianța USR PLUS a fost validată ca a treia forță politică din România

433
Dacian Cioloș: Alianța USR PLUS a fost validată ca a treia forță politică din România - dacianciolos-1573507043.jpg

Articole de la același autor

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat, ieri, că susține în continuare alianța partidului său cu USR, care a fost validată ca a treia forță politică din România.


"Alianța USR PLUS este în continuare validată ca una dintre principalele trei forțe politice ale țării. PLUS și USR au reușit în mai puțin de un an de zile să se valideze ca fiind o forță politică în care o parte importantă din societatea românească crede. Alianța între PLUS și USR, în măsura în care va reuși să învețe și să tragă învățămintele necesare din aceste campanii, sunt convins că pentru alegerile locale și parlamentare va reuși să demonstreze că în România se naște o forță politică capabilă să colaboreze cu celelalte forțe democratice și să ducă țara mai departe.  Susținem în continuare obiectivele Alianței USR PLUS, alegerile prezidențiale nu sunt decât o etapă dintr-o succesiune de patru momente în care cetățenii români vor trebui să își exprime punctul de vedere. (...) Sunt două partide în această alianță care construiesc acest proiect, ca să fie lucrurile clare o dată pentru totdeauna", a spus Dacian Cioloș, citat de Agerpres.


El a precizat că le-a propus colegilor de la USR ca la sfârșitul săptămânii să se reunească în Consiliul de Coordonare al alianței pentru a face o evaluare a prezidențialelor și a lua deciziile care se cuvin pentru ca proiectul USR PLUS "să meargă întărit mai departe".


Președintele USR, Dan Barna, a spus că rezultatul obținut în primul tur al prezidențialelor nu reprezintă "o pierdere de viteză" a Alianței USR PLUS, ci o confirmare că este cea de-a treia forță politică, forță "care pune presiune pe PSD".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Noiembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Dan Barna: "Sunt optimist!"
Pagina a fost generata in 1.6892 secunde