"Dacă se va înființa un partid al Mișcării Populare, e necesară o colaborare între PDL și acesta"

57

Articole de la același autor

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, ieri, că libertatea de exprimare în PDL a fost întotdeauna permisă, că discuțiile din partid privind unele excluderi nu au legătură cu Mișcarea Populară și că, dacă se va înființa un partid al Fundației, este necesară o colaborare între PDL și acest partid.

"Dacă electoratul va semna pentru înființarea partidului, probabil că într-o lună se pot depune documentele, însă asta o știu cei de la Mișcarea Populară", a spus Udrea, care a negat că ar merge într-o lună la acest partid.

Ea a mai spus că libertatea de exprimare în PDL a fost întotdeauna permisă și nu crede că este o legătură între ceea ce s-a întâmplat în PDL cu ceea ce este la Mișcarea Populară. 

"Nu cred că ar trebui să legăm ce se întâmplă în PDL cu ceea ce se întâmplă la Mișcarea Populară, în sensul în care nu cred că sancționarea sau nesancționarea unor membri ar trebui să aibă legătură cu construirea partidului Mișcării Populare. Dar, dacă acest partid se construiește, din punctul meu de vedere, este necesară o colaborare cu acest partid, între PDL și Mișcarea Populară, așa cum PDL ar trebui și colaborează cu Forța Civică, cu PNȚCD", a apreciat Elena Udrea.

Ea a menționat că PDL trebuie să aibă o preocupare în a deveni catalizatorul dreptei românești, pentru că nu există partid mai puternic, cu structuri mai bine construite în teritoriu decât PDL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.4183 secunde