"Dacă s-ar transforma în partid politic cred că m-aș alătura Mișcării Populare"

203
1

Articole de la același autor

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, astăzi, că dacă Mișcarea Populară s-ar transforma în partid politic probabil că s-ar alătura acestuia și a arătat că mai știe mulți colegi care ar face acest lucru. 


"Am citit în presă (n.r.- că Vasile Blaga dorește să-i excludă din PDL pe membrii care se vor alătura Mișcării Populare), dar mi-e greu să cred că e adevărat pentru că în PDL sunt colegi care sunt înscriși în fundații cum ar fi în ISP sau în fundația domnului Baconschi și nu a fost nicio problemă niciodată, nici nu este interzis de lege să fii membru al unei fundații, deci nu văd de ce nu am putea să fim și membrii ai Mișcării Populare dacă Mișcarea Populară s-ar adresa la un moment dat și politicienilor. Deocamdată, Mișcarea Populară nu se adresează oamenilor politici, deci nu există contextul în care să se înscrie cineva din partid în Mișcarea Populară, însă nici nu cred că trebuie să fim în competiție cu Mișcarea Populară, dimpotrivă, cred că la un moment dat ar trebui să ne regăsim într-un proiect comun - Mișcarea Populară - Partidul Democrat Liberal - celelalte formațiuni de centru - dreapta - care văd din sondaje că încep să prindă la electorat", a precizat Udrea, la Palatul Parlamentului, citată fiind de Agerpres. Ea a adăugat că PDL ar trebui să-și continue toate proiectele pe care le-a început pentru România împreună cu Traian Băsescu.




Comentează știrea

eu
16 aprilie 2013
din popor

.. la care proiecte se refera Udrea.... la saracirea populatiei, la furarea a tot ce a mai ramas de furat .. din Romania... daca se refera la proiecte adevarate ... atunci ar trebui sa fie deja in puscarie, si ea, si Basescu... si multi altii, chiar din toate partidele. si este normal sa sara in barca lui Basescu...este o barca de salvare ptr multi pd-listi.. dar sa nu uite ca trebuie sa gaseasca si un mal, numai sa nu se manie mai tare Dumnezeu .. si sa le scufunde barca..

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Ce mesaj a transmis Elena Udrea
Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea rămâne în PDL
Pagina a fost generata in 0.5864 secunde