"Dacă negocierile merg prost, USL se poate rupe"

61

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marți, că USL "se poate rupe" dacă negocierile privind preluarea unui post de vicepremier și a portofoliului de la Interne "merg prost" și nu se va mai realiza remanierea.
Totodată, Iohannis a dat asigurări că, dacă va fi numit în Guvern, va demisiona de la Primărie cu cinci minute înainte de a depune jurământul de învestitură.
Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marți, într-o conferință de presă susținută la Sibiu, că negocierile din USL pentru schimbările din Guvern încep la ora 14.30 și "nu vor fi nici simple, nici scurte".
Iohannis a afirmat că discuțiile despre noua construcție politică - USD - "îngreunează dialogul".
"Dacă negocierile vor merge bine și ne înțelegem, o să trecem și peste acel semnal dat de USD. Voi merge la minister și o să îndeplinesc condițiile cerute de lege. În momentul acesta, calea este clară, dar are două soluții care depind în mică măsură de opțiunea mea privată. Depind de cum merg negocierile în USL", a spus Iohannis, citat de Mediafax.
Întrebat ce l-ar putea face să renunțe la ideea de a prelua cele două funcții, Iohannis a răspuns: "Să nu ne înțelegem la negocieri și să nu se realizeze remanierea".
Prim-vicepreședintele PNL a precizat că nu acceptă cele două posturi din lipsă de activitate, "așa cum au înțeles chiar și unii oameni politici", ci pentru că așa s-a decis în PNL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis:  "Regionalizarea e moartă"
Pagina a fost generata in 0.5559 secunde