CUTREMUR LA VÂRFUL JUDEȚULUI CONSTANȚA / NICUȘOR CONSTANTINESCU, declarat incompatibil

1855
5
CUTREMUR LA VÂRFUL JUDEȚULUI CONSTANȚA / NICUȘOR CONSTANTINESCU, declarat incompatibil - nicusorconstantinescu71221-1366808964.jpg
Președintele CJC Constanța, Nicușor Constantinescu, riscă să își piardă scaunul după ce Agenția Națională de Integritate l-a declarat incompatibil cu funcția pe care o ocupă. Potrivit Agenției Naționale de Itegritate (ANI), Nicușor Constantinescu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20.06.2008 - 23.03.2009, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de Preșesedinte al Consiliului Județean Constanța cât și calitatea de reprezentant al Județului Constanța în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. RAJA S.A. Constanța, încălcând astfel, dispozițiile art. 87 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 161/2003.


Comentează știrea

sandu
24 aprilie 2013
ani?

ani trebuia sa verifice averea pe care o detine nicusor. in calitate de functionar public a strans o avere colosala. functiile detinute prin tot felul de comisii, sc, etc. nu s-au facut cu respectarea legislatiei. pe cand fiscul va actiona ca in multe state occidentale prin confiscarea averilor ce nu pot fi dovedite? restul e can-can!

off
24 aprilie 2013
ce oameni.

Pai din cauza cui nu vine ma lume la meciuri , din cauza unora ca tine , care n-ai ce face si mananci rahat pe aici.

cetatean
24 aprilie 2013
Asa ceva, nu s-a mai pomenit!

Chiar nu este compatibil? Pe bune ? Mai, voi iar faceti valuri intr-un pahar cu apa. Ce credeti ca se va intampla ? NIMIC!!!!! Sau mai bine chiar, va mai trage de cateva sfori ale papusarilor de la Bucuresti, va mai face niscaiva cunostinte bine puse si ... da-i bataie, tot inainte cu toate matrapazlacurile, caci doar suntem din Romania, ba mai mult .. vine vara : soare, mare, fetite . HA! HA! HA! tuturor celor care cred ca aceasta stare de incompatibilitate va fi corectata conform legii.

Hanibal
24 aprilie 2013
se clatina sandramaua uselista

Cutremurul zgâlțâie intreaga clasa politicianista. Si este deabia inceputul.Occidentul,s-a pus cu bata pe coruptii si ticalosii politicianismului din Romania.Toti urmasii lui Iliescu,marii profitori de pe urma marelui jaf national,vor regreta curand ca am aderat la UE. Deja,se discuta ca toate statele membre ale UE sa adopte acelasi sistem legislativ.Vom fi in curand martorii la multe evenimente .Asteptam cu nerabdare ziua in care Mazare va avea aceeasi soarta. Daca dispare Nicusir,dispare si Mazarel. Amandoi au fost si sunt doar niste impostori.

ANI-CA
24 aprilie 2013
furatul de la popor

nicusor este demult incompatibil,nu stiu cum de au descoperit abia acuma.JUSTITIA oare ce face? ca bani iau,pensii nesimtite au,,doar sa faca treaba.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1498 secunde