Cum vrea să dezvolte orașul Murfatlar primarul Valentin Saghiu

5019
16
Cum vrea să dezvolte orașul Murfatlar primarul Valentin Saghiu - cumvreasadezvoltesaghiuvalentinm-1453478465.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, continuă strategia de dezvoltare a localității pe care o conduce, astfel că și în 2016 are mai multe proiecte pe care își dorește să le finalizeze până la sfârșitul anului.

Drept urmare, ca la fiecare început de an, reprezentanții Primăriei Murfatlar au întocmit bugetul pe anul în curs și au stabilit lista provizorie cu obiectivele de investiții din acest an, fie cu finanțare parțială sau integrală de la bugetul local, fie din fonduri guvernamentale sau europene.

Printre altele, la capitolul ce cuprinde lucrările este vizată baza sportivă amenajată în satul Siminoc, dar și un parc de recreere în orașul Murfatlar.

Unul din cele mai ample proiecte vizează însă asfaltarea celor 13 străzi în satul Siminoc, respectiv, Fântâniței + prelungire, Unirii, Secerișului - parțial, Horei, Amurgului, Socului - parțial, Răsăritului - parțial, Mărului, Cultelor, Culturii, Cumpenei, Prunului, Izorului - parțial). Totodată, lucrări noi de reabilitare și modernizare se vor face pe 26 de străzi din orașul Murfatlar (Speranței, Bradului, Caișilor, Vișinului, M. Corvin, V. Pârvan, Intrarea Fântâniței, Serpelea, Plopilor, Frasinului, Măceșului, N Labiș, Mihail Sado-veanu, M. Preda, A. Iancu, M. Basarab, N. Iorga, Amurgului, Portului - parțial, Pescărușului, Minerului - parțial, Ciocârliei,

I. Creangă - parțial, Al. Deversorului, Al. Nufărului, Al. Macului.

De asemenea, proiectul mai vizează reabilitarea și modernizarea DC 27, inclusiv podurile aferente, Murfatlar - Siminoc.

Un alt proiect important pentru administrația locală este cel referitor la construcția locuințelor pentru tineri.

Drept urmare, pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitate, vor fi amenajate 24 de locuințe (12 apartamente și 12 garsoniere) pentru tineri. Referitor la această lucrare, cei interesați trebuie să știe că au fost obținute avizele de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar primarul Valentin Saghiu speră ca lucrările să fie finalizate într-un an. Costul investiției se ridică la aproximativ 500.000 euro. Programul este adresat tinerilor până în 35 de ani.

Edilul a spus că, până în prezent, peste 200 de tineri din Murfatlar au depus documentația pentru obținerea unei locuințe tip ANL. Primăria a centralizat toate solicitările, urmând ca în momentul în care sunt gata locuințele să fie anunțate public persoanele care vor intra în posesia acestora.

În plus, pe agenda autorităților locale se află și racordarea la gaze a localității. Primăria Murfatlar este în tratative cu CONGAZ, etapa de avize finalizându-se, urmând ca până la sfârșitul anului toate gospodăriile să fie racordate la gaze.

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Cristi
23 ianuarie 2016
Mai ...

Mizerie , saracie , tiganie ... Asta este ,,orasul'' Murfatlar ! O rusine !

Marian
23 ianuarie 2016
Murfatlar

Cred ca nimeni nu mai are asa primar. Asfaltarea se face iarna, parcuri lasate în paragina, de gaze sa nu mai vorbim - aceeasi promisiune electorala. Sa si-l ia pe Crivineanu si sa plece. Nu este in interesul lui sa le dea bursele de merit elevilor si nici daca copii au caldura in scoala. Sa-i fie rusine ca este tânar si are si el copii.

cetatean
23 ianuarie 2016
murfatlar

Traim ca in evul mediu la capitolul incalzire!Prioritar ar trebui sa fie GAZELE..nu asfaltarea. Si in legatura cu asfaltatul..in spate la rds ( centru cica) arata f rau...mai rau ca periferia orasului...sunt pietre, pamant, zone peticite plus tomberoanele care stau in afara spatiului special amenajat..e o imagine dezolanta

Catalin
24 ianuarie 2016
Murfatlar

Este cam tarziu 2016.

Maria
24 ianuarie 2016
prioritati de dezvoltare al orasului

Buna ziua,sunt un cetatean al acestei localitati.Intrebarea mea este urmatoarea,mai ales ca acum suntem in anotimpul de iarna,fiind foarte frig.Nu credeti ca prioritatea numarul unu era ca tratativele cu CONGAZ sunt cele mai importante ptr. localitatea noastra? Acest oras arata deplorabil cu acele tevi de irigat in loc de cosuri de fum la blocuri,cred ca traim intr-o lume civilizata si cat de cat dezvoltata,speranta mea este ca nu o sa fie doar campanie electorala pentru urmatorul mandat,si ca aceste proiecte care spune-ti ca sunt incepute sa fie si finalizate.Astept raspunsul D-vs.Va multumesc anticipat.

Flori
24 ianuarie 2016
Murfatlar

Vorba multa si prea putine facute...in scoala este frig si copii dardaie.

Ion
24 ianuarie 2016
Murfatlar

,Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, continuă strategia de dezvoltare a localității pe care o conduce,,....A inceput ceva ca sa si continue? N.am vazut mai nimic facut..oras mort ...doar vorbe.

anuta
24 ianuarie 2016
oferta loc munca

''Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! OFERTA DE LUCRU!!PROIECT NOU >> PART-TIME -DIRECT PE INTERNET.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri poti CONTINUA sau poti sa te RETRAGI Se ofera contract de comision ! Nu este un job, ci o afacere. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide și migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: cunostinte minime PC conexiune la internet Pentru detalii, rog doar persone serioase sa trimiteti mail la adresa :[email protected]

Vasile
26 ianuarie 2016
Murfatlar

Pacat ca este tinar si minte in asemenea hal. Sa spuna ce a facut pina acum pentru ca asa a mintit si cind a fost ales si de atunci nimic, dar nimic, poate a facut pentru el nu pentru comunitate. Parerea mea este sa lase pe altcineva ca se va face de rusine cu ce voturi va aduna.

Sergiu
26 ianuarie 2016
Minciuni despre Murfatlar

Momentan e facut studiu de fezabilitate a racordarii orasului ( suntem mai rau decat o comuna )la gaze , nu sunt luat avize sa nu ne mai minta , vrem adevarul ca e o investitie neprofitabila pt Congaz , mai ales in urma bransarilor reduse din Valu lui Traian , stim acolo e un alt impact la casa poti avea camera centralei fara sa faci mizerie multi din Valu lui Traian neschimband centralele si a costului ridicat de proiect si centrala noua ... dar in Murfatlar nu se va sti cati isi vor permite sau isi doresc gaze , iar primaria putea face un studiu ... sa ajute pe cei de la Congaz in a ne da un raspuns se rembranseaza Murfatlar la gaze sau nu se rembranseaza.

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Tânăr dat  în urmărire națională
Pagina a fost generata in 0.4792 secunde