Cum va fi celebrată Ziua Marinei la Mangalia

1063
2
Cum va fi celebrată Ziua Marinei la Mangalia - mangalianavemilitareport70-1343926502.jpg
Cu prilejul Zilei Marinei, celebrată în fiecare an la data de 15 august, Garnizoana Mangalia va organiza o serie de manifestări specifice acestei sărbători. Astfel, potrivit Ediției de Sud, în Portul Mili-tar din Mangalia, va avea loc un ceremonial militar și religios. Tot în cadrul aceluiași eveniment, se va desfășura și vizitarea navelor de luptă, o expoziție de tehnică, jocuri mărinărești, precum și concursuri de ambarcațiuni cu rame și vele. Pe parcursul întregii zile transportul vizitatorilor va fi asigurat cu un autobuz ce va pleca, din oră în oră, din fața Cercului Militar Mangalia.

Mai mult, începând cu 28 iulie și până pe 15 august, la Cercul Militar Mangalia au loc activități dedicate Zilei Marinei precum: concursuri de tenis de masă, expoziții de lucrări marinărești și matelotaj, navomodelism și expunerea unor cărți și reviste de profil. În plus, pentru ca programul manifestațiilor dedicate acestei zile să fie unul complex și bine structurat, se vor face prezentări de filme cu specific marinăresc.

Pe 14 august, între orele 9.45-10.45, la Muzeul Marinei se va desfășura ceremonialul de depunere de coroane de flori la Monumentul Marinarului Erou. De asemenea, menționăm că, în perioada 11-15 august, vizitarea muzeului va putea fi făcută gratuit.

Comentează știrea

Nec
3 august 2012
Ziau Marinel la Mangalia

Felicitari Garnizoanei pentru programul atractiv si pentru mentinerea unei traditii vechi in acest oras de la malul Marii Negre !

Nec
3 august 2012
Ziua Marinei la Mangalia

Felicitari Garnizoanei pentru programul atractiv si pentru mentinerea unei traditii vechi in acest oras de la malul Marii Negre !

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Carte la nisip, în Mangalia
Pagina a fost generata in 0.6286 secunde