Cum se justifică Antonescu în cazul Gigi Becali

239

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că alegătorii liberali sunt "oameni care înțeleg că PNL și valorile sale sunt atât de puternice, încât 50 de Gigi Becali dacă vin și vor să schimbe aceste valori nu vor putea".


Antonescu a precizat, într-o emisiune la TVR1, că unele sondaje ale USL au arătat că Becali este considerat "un om sincer". 

"Chiar dacă nu sunt de acord cu anumite comportamente ale lui, îl consideră sincer. Asta e percepția", a explicat liderul PNL, prezentând astfel unul dintre motivele pentru care a fost acceptat un acord cu omul de afaceri. 

Crin Antonescu a fost chestionat cum vede afirmația lui Călin Popescu Tăriceanu referitoare la faptul că Becali nu ar fi membru al PNL. 

"Din punct de vedere juridic, este membru PNL, pentru că altfel nu ar putea candida pe listele USL. Se înșeală în formă, dar nu cred că a avut în vedere forma, ci fondul", a comentat liderul PNL. 

În ceea ce privește sprijinul financiar pe care Becali ar putea să-l acorde liberalilor, președintele PNL a insistat că nu s-a discutat despre acest subiect.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8333 secunde