Cum l-au detronat Chiru și Palaz pe Mazăre

4863
21
Cum l-au detronat Chiru și Palaz pe Mazăre - gigichiru1327688243-1327756922.jpg

Articole de la același autor

"Zece oameni de valoare pentru Constanța" este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească. Evenimentul reprezintă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării,care au contribuit la dezvoltarea orașului Constanța.
Campania este inițiată de Clubul Isis și susținută de Direcția Județeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniul Național, Consiliul Județean Constanța și Isis Medical Center.
Organizatorii au anunțat că decernarea premiilor anului 2012 va urmări succesiunea celor 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: Medicină, Academic, Politică, Lumea afa-cerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.
Votarea pentru fiecare categorie a început deja iar la categoria "Politică" au intrat în cursă 10 persoane.
Mai exact, președintele PNL, Crin Antonescu, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Lucian Băluț, deputatul PDL Constantin Chirilă, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, senatorul PSD, Alexandru Mazăre, primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi și fostul primar al Constanței, medicul Corneliu Neagoe.
În momentul de față, în pre-ferințele locuitorilor se află preșe-dintele PDL Constanța Gigi Chiru care îl detronează pe primarul Radu Mazăre cu peste 2.000 de voturi. Mai exact, Chiru este apreciat de 15.676 de persoane în timp ce Mazăre a primit doar 13.318 voturi. Pe locul trei se clasează Lucian Băluț cu 7.269 de voturi, urmat de senatorul Alexandru Mazăre care a primit 3.957 voturi. În ordine urmează Florin Mitroi cu 511 voturi, Corneliu Neagoe cu 385 voturi, Nicușor Constantinescu cu 184 voturi, Nicolae Matei cu 69 de voturi, Crin Antonescu cu 63 de voturi și Constantin Chirilă cu 47 de voturi.
La categoria "Administrație" au intrat în cursa preferințelor prefectul Claudiu Palaz, primarul din Năvodari, Nicolae Matei, președintele CJC, Nicușor Constantinescu, viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, președintele PDL Constanța, Gigi Chiru și primarul Radu Mazăre. Tot la această categorie, probabil, dintr-o eroare, se află și șeful Brigăzii de Jandarmi Constanța, Costică Cojoc.
Cele mai multe aprecieri la această categorie le are vicepri-marul Constanței, Decebal Făgădău care conduce cu 19.025 voturi. El este urmat de prefectul Claudiu Palaz care a primit 1.227 voturi, pe locul trei fiind Radu Mazăre cu 1.054 de voturi. Urmează Nicușor Constantinescu cu 411 voturi, Gigi Chiru cu 242 voturi și Nicolae Matei cu 86 de voturi.
Votarea a început la data de 1 ianuarie 2012 și durează până în prima zi a lunii martie. Cei care vor să acorde voturi "can-didaților" o pot face pe site-ul www.oamenidevaloare.ro.



Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
rex
28 ianuarie 2012
eroare sau manarie

Cei ce se hranesc cu duhoarea irespirabila a hidosului de la Cotroceni nu au cum sa apara in preferintele constantenilor, ori este o eroare , ori este o manarie specifica CIUMEI PORTOCALII.

Geo
28 ianuarie 2012
Sigur mânărie

Chiru abia-și menține postul în PD-L așa că să ne lase. Crede ca dacă mi-a agățat sacoșele în clanță o să câștige alegerile.

constantean
28 ianuarie 2012
pt cei destepti

Oamenii care au un pic de creier nu vor mai vota maimuta drogata,care a facut de ras orasul,da vom vota CHIRUUU.

constanta te sustine
28 ianuarie 2012
chiru noul primar

In timp ce mazare se distreaza in austria, chiru a ramas aici alaturi de oameni sa ii ajute . Chiru primarrrrrr!!!!

petre
28 ianuarie 2012
politica

ziarul dvs este pro pdl ,sunteti niste pupincuristi va salut

un constantean
28 ianuarie 2012
pentru 4

da' cum ii ajuta ma? A dezapezit cumva vreo strada? Da la lopata ca seful lui de partid? Cat despre fundatia lui.. E O MARE TZEAPA!!!... nu a ajutat pe numei pana acul numai reclama este...

GEORGE
28 ianuarie 2012
Primarul,om de onoare

Constanta,orasul nostru drag si nu numai al nostru constantenii,trebuie sa aiba ca prim edil un OM DE ONOARE nu unul ca MAZARE care cand deschide gura insulta sau bate campii intr-un limbaj suburban.Dragi concetateni,sa alegem OMUL cu care sa ne mandrim!

analist
28 ianuarie 2012
ratiune

Trebuie sa judecam cu totii constanteni logic ca nu merita sa mai votam pe RADU MAZARE,care ne face de rusine si distruge patrimoniul constantean!!! sA VOTAM pe CHIRU sau PALAZ !

Aristotel .
28 ianuarie 2012
Primar

Ziaru asta clar e influentat politic ... daca tot se arunca cu negreala in Mazare ... nu tin nici cu unu nici cu altu .. de ce nu scriu fiecare in TOP MAIMUTE DE PRIMARI .. ce au realizat fiecare .. ca Palaz Si Chiru ...au aparut peste noapte cu Hai sa salvam Constanta pe bani constantenilor .. Strangem fonduri .. daca e asa grijuliu ce nu doneaza el din bani propii ..Si sunt 10000% sigur ca dupa ce il algem primar ( pe care o fi) o sa ne trateze cu acelasi SICTIR cu ne trateaza si asa zisul BASESCU ( care l-ati ales Constantenilor cu sloganu ... SA IL ALEGEM .. E DE-AL nostru ... si base a traso original constantenilor taindule toate fondurile ca sa cada Mazare de negreala...) Dar cand bietul primar isi bate gura pe la TV cu acte in mana nu ca alti ( doar cu vorbe ) ca ne-au taiat toti banii atunci unde sunt ceilalti salvatori sa ajute ?? sau mergem pe sabotaj .. eu ajut doar daca sunt Ales.. in rest nu imi pasa ..

Aristotel
28 ianuarie 2012
Primar

PS ; nu va mai votati singuri primarilor ... ca sa demonstrati cat de buni sunteti .. Ca nici cu Lamaie nu mai intrati dupa 20 ani de " democratie "

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.444 secunde