Cum l-a luat Hașotti pe Aledin peste picior

749
3
Cum l-a luat Hașotti pe Aledin peste picior - puiuhasotti-1318535197.jpg

Articole de la același autor

Inițiativa deputatului UDTTMR, Amet Aledin, care propunea declararea zilelor de 21 martie și 6 mai zile de sărbătoare pentru minoritatea turcă a fost respinsă de plenul Senatului, însă aceasta este prima Cameră sesizată.
Parlamentarul constănțean propunea ca ziua de 21 martie (Newruz) și 6 mai (Kâdârlez) să fie declarate sărbători. În forma inițială depusă în Senat, cele două zile erau declarate sărbători legale și ar fi presupus zile libere, însă Comisia de muncă a eliminat această prevedere. Cele două sărbători sunt sărbători tradiționale ale comunității turcești. Senatorul PNL Puiu Hașotti s-a arătat împotriva inițiativei, considerând că, dacă o comunitate dorește să sărbătorească aceste zile, poate să o facă și fără un cadru legal și a atras atenția asupra situației în care "fiecare minoritate ar avea patru sau cinci zile de sărbătoare" pe an. Mai mult, Hașotti a ironizat proiectul, spunând că și românii pot considera diverse zile de importanță pentru comunitate și să declare "o sărbătoare pentru Bătălia de la Rovine". În final, proiectul a fost respins cu 33 de voturi împotrivă, 34 de abțineri și 22 de voturi pentru.

Comentează știrea

ion politrucu
14 octombrie 2011
hasotisme

Mai draga puiu, de cand tu si ai tai (recte fratele ionel si protejatu' lungu) sunteti amestecati in afacerea hunchiar numa prostii iti ies pe gura impotriva initiativelor comunitatii turco-tatare. De cand ai fost dat in gat de Brailoiu ca ti-ai cumparat postu' ar fi trebuit sa te faci mic si sa te ascuzi. Dar ti-ai gasit, tupeul si nesimtirea caracteristica tie si lu' ionel nu au limite.

IONEL
14 octombrie 2011
PUIULE LA CULCARE

BĂTĂLIA DE LA ROVINE , NU ARE LEGĂTURĂ CU PAȘTELE , NICI CU CRĂCIUNUL ATUNCI DE CE SĂ O DECLARAȚI CA ZI LIBERĂ, CE LEGĂTURĂ AR AVEA CU ZILELE DE 6 MAI ȘI 21.MARTIE, DAR HAI SĂ SE DEA MARE CĂ ȘTIE ISTORIE- A ÎNVĂȚAT BĂTĂLIA DE LA ROVINARI-ALTCEVA NU HAȘOTII

dogan iusuf
11 aprilie 2012
batalul{berbec castrat} sefpnl cta.

este istoric zice adica avea dreptul sa predea la gimnaziu sau cel mult la liceu,el,de fapt,a sters praful la muzeul de istorie,al primului prefect de Cta de dupa 1989,A.Radulescu.Stoichitoiu care era adevaratul prefect l-a repartizat la liberali.D-l Nic. ENescu care raspundea din partea PNL central nici n-a vrut sa-l primeasca in Pnl ca fiind PCR-ist,e adevarat ,la nivel mioritic.Uite-l acum mare distribuitor de functii si anateme in Cta.Zice a romanilor,adica Aledin nu-i roman,Cine sunt romani?Numai acei minunati si sublimi care nu exista?Urmasii lUi Traian si DEcebal?Turcii s-au luptat acolo cu Mircea Bsarab zis cel Batran ptr.culoare locala de Nic,Iorga.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5626 secunde