Cu voia consilierilor, nevăzătorii din Constanța ar putea primi 5.000 de lei

411
Cu voia consilierilor, nevăzătorii din Constanța ar putea primi 5.000 de lei - dsc0055-1316374131.jpg

Consilierii județeni vor lua în discuție la ședința din această lună și proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de 5.000 de lei Asociației Nevăzătorilor din județul Constanța cu prilejul aniversării a 50 de ani de la înființare.
În expunerea de motive a proiec-tului de hotărâre se menționează că, în urmă cu 50 de ani, prin Decizia Consiliului Central al Asociației Orbilor din Republica Populară Română, lua ființă filiala Dobrogea a Asociației mai sus amintite, cu sediul în municipiul Constanța.
În prezent, Asociația Nevăzătorilor are în evidențele sale 1.064 de mem-bri nevăzători în județul Constanța și 235 membri în județul Tulcea. Din numărul total de membri, 51 sunt copii, iar dintre aceștia, nouă își desfășoară activitatea școlară în instituții speciale de învățământ.
Săptămâna aceasta, la data de 22 septembrie 2011, în prezența nevă-zătorilor activi din cadrul filialei se va aniversa împlinirea a 50 de ani de la înființarea filialei Dobrogea a Asociației Nevăzătorilor din România, motiv pentru care consilierul județean PDL Mihai Petre consideră oportună alocarea sumei de 5.000 de lei în vederea susținerii acestui eveniment extrem de important pentru co-munitatea nevăzătorilor din județul Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Controale pe drumurile județene
Pagina a fost generata in 0.3113 secunde