CSM s-a autosesizat după atacurile lui Ponta la adresa justiției

225
1
CSM s-a autosesizat după atacurile lui Ponta la adresa justiției - csm-1389104434.jpg

Articole recomandate

Declarațiile lui Victor Ponta privind cazul Adrian Năstase sunt analizate de judecătorii CSM, care vor hotărî dacă vor sesiza inspecția judiciară, relatează Realitatea TV.

Consiliul Superior al Magistraturii analizează dacă sesizează Inspecția Judiciară în cazul declarațiilor făcute de premierul Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Năstase.

Secția de judecători a Consiliului Superior al Magistraturii s-a reunit marți, din oficiu, pentru a analiza declarațiile făcute de Victor Ponta.

În cazul în care se concluzionează că aceste declarații ale premierului ar putea fi de natură să aducă atingere sistemului judiciar, va fi sesizată Inspecția Judiciară, pentru a face verificări, au declarat ieri, pentru MEDIAFAX, oficiali din CSM.

Adrian Năstase este un condamnat politic și o victimă a regimului Băsescu, în condițiile în care președintele Traian Băsescu a instituit din 2005 prin Macovei și Morar, principalii săi colaboratori, un sistem, inclusiv prin dosare penale, împotriva adversarilor politici, a declarat, luni, premierul Ponta.

El a arătat, la România TV, că sentința dispusă împotriva lui Năstase, care a fost principala țintă a lui Băsescu începând din 2005, reprezintă o nedreptate și a amintit că pentru sesizările de ilegalități transmise de Guvern pentru acțiuni ale foștilor guvernanți nu există niciun răspuns din partea Parchetului.

Comentează știrea

ct
8 ianuarie 2014
CSM

da CSM, nu se sesizeaza la sentinta primita de fostul sef de la cfr, necolaiciuc? evaziune de 2,7 mil euro ,fugit in USA,extradat,samd... de ce au salarii enorme magistratii,daca sunt mai hoti decat hotii ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5376 secunde