Criza din Guvern se prelungeşte. Liderii Coaliţiei se întâlnesc şi astăzi

282
Criza din Guvern se prelungeşte. Liderii Coaliţiei se întâlnesc şi astăzi - lideriicoalitieipnlusrplusudmr-1618899106.jpg

Articole recomandate

Liderii coaliţiei de guvernare vor continua marţi discuţiile privind deblocarea situaţiei după demiterea ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. Luni după-amiază, preşedinţii celor trei formaţiuni aflate la guvernare s-au reunit într-o şedinţă la Parlament.


"Au fost câteva ore de discuţii în care fiecare partener şi-a prezentat poziţiile şi punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la PNL îl susţin pe Florin (Cîţu - n.r.), argumentele pentru care noi nu îi mai acordăm încredere premierului. Vom continua mâine, la ora 16,00, discuţia. Pe parcursul acestor ore, ceea ce s-a întâmplat a fost să analizăm ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea să ajungem într-un termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălalt. Continuăm mâine la ora 16,00", a declarat copreşedintele USR PLUS Dan Barna.


Liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, a afirmat că discuţia a fost "extrem de constructivă" şi că Uniunea susţine în continuare această coaliţie. El s-a declarat convins că marţi, când va avea loc o nouă şedinţă a coaliţiei de guvernare, va fi găsită "soluţia bună pentru fiecare parte".


"Suntem oameni maturi, oameni cu experienţă politică şi vom susţine în continuare această coaliţie şi vom merge mai departe în această coaliţie. Sunt convins că mâine, când vom continua discuţiile în coaliţie, vom găsi soluţia bună pentru fiecare parte din această coaliţie. După patru luni nu putem să ne permitem o tensiune mai mare şi un conflict mai mare, o criză politică şi nici nu se va întâmpla acest lucru, sunt convins, fiindcă a fost o discuţie extrem de constructivă şi extrem de coerentă", a spus vicepremierul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7656 secunde