Cristina Pascu, numită administrator public al municipiului Medgidia

270
Cristina Pascu, numită administrator public al municipiului Medgidia - medgidiacristinapascu2-1605033286.jpg

Articole de la același autor

Edilul Valentin Vrabie a numit-o, în cursul zilei de ieri, în funcția de administrator public al municipiului Medgidia pe Cristina Pascu. Cu o vastă experiență de peste 13 ani în domeniul administrației publice locale, Cristina Pascu a ocupat în trecut funcțiile de şef birou „Proiecte” și şef birou „Achiziții Publice”, în cadrul Primăriei Municipiului Medgidia.

Numirea a fost făcută în conformitate cu art. 244 din Codul Administrativ 57/2019, între părți fiind încheiat un contract de management. Dispoziția și contractul sunt valabile pentru perioada mandatului primarului Valentin Vrabie.

Conform mandatului, Cristina Pascu va reprezenta instituția în raporturile cu terții iar atribuțiile sale de coordonare au fost stabilite potrivit contractului de management pentru: Birou Proiecte, Achiziții Publice, Juridic dar și compartimentul Tehnic Investiții.

„Sunt onorată să fiu numită în această funcție și sper să dovedesc, cu sprijinul colegilor, că domnul primar a făcut cea mai bună alegere”, a declarat noul administrator public al Municipiului Medgidia.

„Cred cu tărie că numirea doamnei Cristina Pascu în această funcție va fi un câștig pentru municipiul Medgidia. Pregătirea și experiența profesională de până acum sunt cu siguranță utile acestei instituții, acestei comunități. Am încredere că în această formulă, împreună cu domnul viceprimar Niculae Păun, vom asigura cea mai bună administrare a municipiului Medgidia”, a declarat edilul Valentin Vrabie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4373 secunde