Cristian Diaconescu, Marian Sârbu și Gabriel Oprea, prezenți la Școala de Vară a UNPR

1105
1
Cristian Diaconescu, Marian Sârbu și Gabriel Oprea, prezenți la Școala de Vară a UNPR - unprmm03-1315604205.jpg
În această perioadă, se desfășoară cursu-rile Școlii de Vară a UNPR, acțiune care a început în data de 6 septembrie și va fi încheiată duminică. Evenimentul are loc la Mangalia, unde, potrivit unor surse din cadrul partidului, în cursul zilei de sâmbătă este așteptat să participe și președintele Traian Băsescu.
Vineri, în cadrul unei dezbateri ce a început în jurul orei 10.00, președintele de onoare al partidului, Cristian Diaconescu, le-a vorbit tinerilor despre poziționarea formațiunii politice pe eșichierul politic românesc. Ulterior, vicepreședintele UNPR, Șerban Mihăilescu, a discutat despre modelele de organizare adoptate de partid.
Sâmbătă, și-au anunțat prezența la conferința de presă și alți lideri importanți; printre aceștia, îi amintim pe ministrul Apărării Naționale, Gabriel Oprea, și pe fostul ministru al Muncii, Marian Sârbu.
Potrivit unui comunicat al formațiunii, la cea de-a doua ediție a Școlii politice a UNPR sunt prezenți peste 500 de lideri și membri ai partidului: conducerea centrală, șefii de departamente, secretarii executivi, președinții structurilor UNPR din întreaga țară, membri ai organizațiilor de femei, de tineret și ai echipelor de campanie și de comunicare din cele 41 de filiale județene și din cele șase sectoare ale municipiului București.

Comentează știrea

Tanti Gabi de la Cluj
11 septembrie 2011
Adunare de tradatori

Precum tupeistii de Pedelaci,la care le spui ca zapada e alba si ei spun ca e neagra-asa si acest Unepereu:"toamna", e " vara"!!!.Asta apropo de timpul cand are loc asa zisa "scoala".In rest,participantii sunt niste TRADATORI(Iude):ghenerali facuti la "apelul bocancilor"

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Băsescu, așteptat mâine la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5906 secunde