Crin Antonescu și-a ales directorul de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din 2014

150
3
Crin Antonescu și-a ales directorul de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din 2014 - crinantonescu-1372432979.jpg

Articole de la același autor

Prezentatorul și analistul Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorală al președintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidențiale din 2014, informează un comunicat remis redacției.

"I-am făcut propunerea lui Niels Schnecker de a fi directorul meu de campanie electorală pentru prezidențialele din 2014, după o îndelungă și atentă observație a discursului său ca om de televiziune, consultant în domeniul afacerilor și analist politic. M-am convins asupra autenticității mesajului său, am văzut că nu este doar un om de televiziune plătit să livreze conținut editorial, ci dimpotrivă, Niels Schnecker crede cu convingere în mesajul transmis zilnic în ultimii ani la tv și în necesitatea unei schimbări în sistemul politic românesc. Iar eu de astfel de oameni am nevoie - integri, onești și determinați să lupte până vom câștiga nu doar alegerile prezidențiale, ci dreptul românilor de a avea un trai mai bun în țara aceasta", a declarat Crin Antonescu. 

În comunicat se arată că președintele PNL i-a adresat omului de televiziune această propunere ca urmare a compatibilității viziunilor politice și a succeselor înregistrate de Niels Schnecker în campaniile electorale desfășurate în Statele Unite ale Americii. 

"Deși nu este un membru al PNL, convingerile lui Niels Schnecker coincid cu valorile Uniunii Social Liberale. Și în acest sens, cred că, pentru elaborarea unei strategii puternice și eficiente, avem nevoie de viziunea externă și experiența vastă a domnului Schnecker în problemele critice și cronice ale sistemului politic și economic. În plus, avem nevoie de viziunea sa occidentală și de experiența și succesele sale, mai puțin știute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA", a mai spus liderul liberal. 

Comentează știrea

Dr. Mengele
29 iunie 2013
Te astept la cabinet.Control gratuit.

Acum stim cand,stim de ce,stim cu cine a intrat Antonescu in campania electorala.Nu am aflat numele doctorului de familie si data cand acest politician bolnav va face un control medical "la cap".Un pilot bolnav nu are voie sa urce la bordul avionului pentru ca poate sa nenoroceasca 2-300 de pasageri.Un sofer nervos a omorat 18 oameni.O nimica toata.In schimb,un politician cu tulburari psihice ajunge sef de stat si are voie sa nenoroceasca milioane de cetateni.Asa sunt legile noastre.Politicianul nu nu este obligat sa faca un control medical pentru ca el are o "doctrina",are un vis,este visul nebunului.

Baspunar
30 iunie 2013
Rahat (nu turcesc) la rahat trage.

Dr. Mengele, fa-ti tata tratamentul si nu mai fugi din stabiliment. Personal iti inteleg optiunea ta basista, ca doar rahat (nu turcesc) la rahat trage, dar ce vina avem noi? Santaj Basescu, fost Traian actual Macac, "culege" efectele de lunga durata ale consumului de alcool care a condus la "delirium tremens" ( "nebunia alcoolica" ) si deteriorarea creierului, cu alterarea memoriei. Uitati-va ce figura buhaita de alcool are si Monica Macovei. P.S. Nu dialoghez cu pupatorii de dos al celui care declara ca: "Demisionez în 5 minute (2007)" sau "va cere după alegeri (2009) desecretizarea dosarului Hayssam" si cu atat mai putin cu sustinatorii lui EBA, proasta satului.

@Baspunar
30 iunie 2013
Stai la coada.Nu intra in fata

Am o veste trista pentru tine:nu sunt basist.Pentru voi fesenistii lumea se imparte in doua:uselisti si prostime,adica basisti.Daca nu sunt cu voi inseamna ca sunt basist.Pe vremuri se spunea legionar,chiabur sau talhar,acum se spune ca esti basist.Imi place ca ti-ai dat singur un "like". Referitor alcool mi-a venit in gand replica betivului care duhnea a tuica in autobuz: EU SUNT BEAT SI MAINE MA TREZESC,TU ESTI PROST SI NU TE MAI FACI BINE.Daca am de ales intre un betiv si un nebun,eu aleg betivul.

Răspuns la: Rahat (nu turcesc) la rahat trage.
Adăugat de : Baspunar, 30 iunie 2013
Dr. Mengele, fa-ti tata tratamentul si nu mai fugi din stabiliment. Personal iti inteleg optiunea ta basista, ca doar rahat (nu turcesc) la rahat...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5167 secunde