Crin Antonescu / La reuniunea de la Constanța nu va fi o lansare a candidaturii mele la Președinție

71
Crin Antonescu / La reuniunea de la Constanța nu va fi o lansare a candidaturii mele la Președinție - crinantonescu-1377444068.jpg
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că în cadrul evenimentelor programate la sfârșitul săptămânii viitoare la Constanța nu va fi vorba despre o lansare oficială a candidaturii sale la alegerile prezidențiale, ci de o întâlnire cu tineri din USL, ocazie cu care va exista și un mesaj privind proiectul său de prezidențiabil.

"Sunt două chestiuni cu două accepțiuni, ale candidaturii, ale campaniei și așa mai departe. Eu am fost desemnat candidat al USL la Președinția României de trei congrese, al PNL, al PSD, al PC. Asta este una și e clară, nu am ce să vă fac. A doua chestiune este campania electorală oficială care durează, în general, o lună de zile și care va avea startul foarte probabil în octombrie 2014. Și atunci, sigur, o să mă duc la Biroul Electoral, o să-mi depun candidatura. În rest nu se întâmplă nimic", a afirmat, duminică, într-o conferință de presă, președintele PNL, întrebat dacă la finele săptămânii viitoare își va lansa oficial candidatura la Președinție.

Crin Antonescu a adăugat că la evenimentul de la Constanța va fi adresat un mesaj.

"Un mesaj care poate fi socotit ca ținând de developarea viziunii mele, de proiectul meu și în calitate de candidat, care nu înseamnă nici desemnarea în calitate de candidat, pentru că sunt deja desemnat, nici înscrierea mea într-o campanie oficială, pentru că nu e campanie oficială", a precizat președintele PNL.

Crin Antonescu a adăugat că în cadrul Biroului Politic Național a avut loc o dezbatere consistentă privind reuniunile USL programate la sfârșitul săptămânii viitoare, la Constanța.

"Dezbaterea a conturat, spre bucuria mea, o adevărată ordine de zi pentru discuțiile mai lungi, într-un cadru și mai larg, care vor avea loc la sfârșitul acestei luni, săptămâna viitoare la Constanța, la Mamaia, unde și grupul parlamentar și BPN și Delegația Permanentă vor fi reunite. Este o agendă cu teme majore legate de guvernarea României, de funcționarea USL, legate de o sumedenie de alte teme, alte provocări, alte întrebări sau probleme din societatea politică românească, la care în mod normal trebuie să dăm răspuns și la care vom da răspuns", a mai declarat președintele PNL.

Antonescu a adăugat că sunt teme importante pe care liberalii le vor discuta la Constanța și cu partenerii de guvernare.

Președintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent sâmbăta viitoare la evenimentul "România pentru tineri", organizat de Tineretul Național Liberal (TNL) în Sala Sporturilor din Constanța, la care sunt invitați să participe președintele PSD, Victor Ponta, președintele PC, Daniel Constantin, precum și alți reprezentanți din conducerea partidelor care compun USL.
Agerpres.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2079 secunde