Cozmin Gușă: Locul lui Mazăre e în partidul lui Dan Diaconescu, acolo, cu femei goale

1160
Cozmin Gușă: Locul lui Mazăre e în partidul lui Dan Diaconescu, acolo, cu femei goale - mazareradu219860200-1321181197.jpg
Fostul strateg de campanie al lui Mircea Geoană spune despre primarul Constanței că este nociv pentru partid, nu doar pentru faptul că apare cu femei goale la braț, ci și din motive electorale.

"Eu cred că Mazăre e nociv și cred că rolul lui, dacă vrea să fie de stânga, e mai degrabă în partidul lui Dan Diaconescu. Acolo ar putea fi scene din astea cu trei gagici goale în pat și nu mă pot duce la ședință pentru că fac shooting pentru Playboy și să sfidez pe voi și nimeni nu îi face nimic. Dar cred că la Dan Diaconescu în partid ar merge chestiile astea că și el e de stânga. Iar apoi să te revolți așa, să spui acum, sunt serios, chestia asta cu Geoană nu trebuia făcută, bun, trebuie să ai o poziție că să poți să te exprimi. Dacă tu vii dintre trei gagici în fundul gol ca să-ți exprimi păreri grave la nivelul conducerii partidului cu Iliescu, la tribună, ce e asta? Circ cu public. Dar Mazăre este nociv din alt punct de vedere. Iar dacă ne gândim la cum a fost ratat referendumul despre care nu prea se vorbește poate că … Constanța este nocivă pentru Ponta și din alte puncte de vedere. Și dacă ne gândim mai departe, Constanța a câștigat când a vrut alegerile pentru PSD și la nivel județean și la nivel municipal, iar în 2009, deși Geoană are pe val, Băsescu a câștigat alegerile și la nivel județean și la nivel municipal, deja este un scenariu care ne duce cu gândul la șantaj", afirmă Cozmin Gușă, într-un interviu acordat VoxPublica.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cutremur în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 0.677 secunde