În plină campanie pentru prezidențiale,

Corpul de Control al Primăriei Constanța vânează pedeliști

2469
Corpul de Control al Primăriei Constanța vânează pedeliști - b3fb41f3793130c23bc22f6f52024579.jpg
Incidentele din timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 22 noiembrie nu se lasă deloc așteptate. Așa cum au declarat, de altfel, și liderii partidelor politice din Constanța în urmă cu nici o săptămână, este de așteptat o campanie fără fair play și caracterizată de evenimente neplăcute.
Un incident de acest gen a avut loc chiar ieri după amiază, în jurul orei 16.00, în fața unui mall din Constanța. Concret, o echipă de tineri democrat-liberali care desfă-șura acțiuni de campanie într-un spațiu public a fost "apostrofată" ieri de mai mulți membri ai Corpului de Control al Primăriei Constanța. Motivul, așa cum a declarat pedelistul Alexandru Sârcu, prezent ieri la incident, a fost acela că echipa Corpului de Control al Primăriei Constanța susținea că tinerii nu au voie să se afle pe spațiul acela pentru a desfășura vreo acțiune cu caracter electoral pentru că nu ar avea autorizație. Mai mult, la fața locului s-a deplasat, susține Sârcu, la apelul Corpului de Control, și un echipaj al Poliției Constanța, din cadrul Secției 2. Reamintim că incidentul s-a desfășurat pe un spațiu public din municipiu, iar ceea ce făceau tinerii PD-L era împărțirea de fluturași de campanie prin care anunțau un eveniment din viitorul apropiat.
Interesant de remarcat e, însă, că polițiștii au explicat agenților Corpului de Control că tinerilor nu li se poate imputa nimic din moment ce se aflau pe un spațiu public și că, pentru acțiunea derulată de ei, nu aveau nevoie de nicio autorizație din partea Primăriei Constanța. În conformitate cu declarațiile lui Sârcu, la fața locului nu s-a mai încheiat niciun proces verbal și asta în pofida faptului că agenții din cadrul Primăriei au solicitat, inițial, actele de identitate ale tinerilor, pentru a le aplica amenzi.
Un eveniment de acest gen a mai avut loc și pe 11 octombrie, în fața Pavilionului Expozițional Constanța când, la fel, democrat-liberalii au fost legitimați de agenții Corpului de Control.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3142 secunde