CORINA MARTIN: Votați primarul PERfect! Votați poziția 11!

426
CORINA MARTIN: Votați primarul PERfect! Votați poziția 11! - corinamartin2-1600968799.jpg
Duminică, 27 septembrie, mergem cu toții la vot. Duminică alegem primarul PERfect pentru Constanța. În fiecare zi, în ultimele 9 săptămâni, am fost în toate cartierele Constanței, printre blocuri, stradă cu stradă, cartier cu cartier. În fiecare zi, am ascultat vocea Constanței, aproape de voi, în mijlocul constănțenilor. În fiecare zi, împreună cu echipa mea de candidați pentru Consiliul Local Constanța, v-am ascultat nemulțumirile, am ascultat furia, supărarea și indignarea voastră și asta pentru că nimeni nu v-a mai ascultat de foarte mulți ani. În fiecare zi ne-ați cerut și nouă socoteală, celor care la rândul nostru trebuia să facem asta pentru constănțeni.

Duminică, 27 septembrie, avem în mâna noastră ștampila de vot. Mergem să sancționăm toată nepăsarea și indiferența față de oamenii Constanței și față de cei care ne-au condus. Am spus în fiecare zi și vă repet: Dacă suntem atât de supărați pe cei care au condus orașul și care au uitat de Constanța și de constănțeni, pe cei care în PSD, PSD în alianță cu PNL, PSD în alianță cu USR-PLUS, au condus orașul și au uitat să rezolve problemele constănțenilor, atunci mergem la vot, sancționăm indiferența lor cu ștampila de vot. Duminică, constănțenii au puterea, duminică învingem sistemul. Da,vocea Constanței va învinge sistemul. Oamenii Constanței hotărăsc, oamenii Constanței decid. Alegeți un om nou, alegeți o echipă nouă care nu a mai făcut politică, alegeți un om care, deși nu a avut niciodată o funcție publică, care, deși nu a fost niciodată remunerat cu vreun leu din bani publici, un om care nu a avut niciodată un beneficiu și totuși a muncit timp de 15 ani pentru dezvoltarea și promovarea orașului Constanța. Alegeți o echipă nouă, Partidul Ecologist Român, partid de centru care a promis că nu va face alianțe și nu a făcut. Alianța noastră este cu Constanța și pentru constănțeni. Duminică, mergem la vot să învingem sistemul și să alegem schimbarea. Curățenia începe duminică 27 septembrie 2020.

Votați primarul PERfect pentru Constanța!

Votați ecologiștii!

Alegeți bradul!

Corina MARTIN

(Comandat de Partidul Ecologist Român Filiala Constanţa, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200195)Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2871 secunde