Corina Crețu verifică cum sunt cheltuiți banii europeni în România

69
Corina Crețu verifică cum sunt cheltuiți banii europeni în România - corinacretu-1439721395.jpg

Articole de la același autor

Comisarul european Corina Crețu consideră că proiectul de reabilitare a Mănăstirii Putna din județul Suceava, în valoare de 3,3 milioane de euro, reprezintă un exemplu de cum trebuie cheltuiți banii europeni.

"Prezența mea în România, în calitate de comisar european, este de a reliefa care este rolul fondurilor europene în dezvoltarea economică și socială a României, a județului Suceava, și bineînțeles în îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor. Implementarea acestui proiect s-a făcut în proporție de peste 80%, așa că sunt optimistă că realizarea lucrărilor să se facă în termen, până în octombrie 2015. Eu cred că acest proiect este un exemplu pentru cum sunt cheltuiți banii europeni, un proiect pentru conservarea patrimoniului cultural național", a afirmat Crețu.

Ea și-a exprimat încrederea că reabilitarea Mănăstirii Putna va fi apreciată la nivelul Consiliului Europei, la fel ca restaurarea frescelor de la Mănăstirea Dragomirna, care a fost premiată în 2014.

"Sunt convinsă că ceea ce se face prin acest proiect, aleile, trotuarele, extinderea iluminatului, consolidarea suprafețelor exterioare, va ridica numărul de turiști. Sigur, din câte am înțeles, se preconizează și extinderea sezonului turistic cu încă două luni", a adăugat comisarul european Corina Crețu, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5519 secunde