Copiii noștri, hrană pentru javrele lor / EDITORIAL

1177
16
Copiii noștri, hrană pentru javrele lor / EDITORIAL - caineagresiv-1378366176.jpg

Articole de la același autor

Câinii maidanezi devin o problemă doar atunci când un copil sau o femeie fără apărare sfârșesc în colții fiarelor turbate și înfometate. Discutăm apoi, facem polemici, că doar la asta ne pricepem cel mai bine, mai aruncăm câteva pastile politicianiste în spațiul public, și îngropăm problema în birocrația transferurilor de responsabilități de la o instituție la alta. Trăim în țara în care un copil este devorat, ziua în amiaza mare, într-un parc - spațiu public și nimeni nu este tras la răspundere. De ce? Fiindcă există o complicitate criminală între politicienii fanfaroni, ONG-urile de doi bani care plâng de mila câinilor dar își încarcă buzunarele cu bani, și milioanele de așa-ziși cetățeni cretinoizi care adună și cresc haitele de câini pe lângă blocuri.

În urmă cu doi ani, a fost adoptată o lege care prevedea eutanasierea câinilor comunitari, dar o haită de politicieni, la fel de hămesiți ca și bietele animale, a făcut tot posibilul ca legea să nu poată fi vreodată pusă în aplicare. Pe mâinile lor se află acum sângele acelui copil de patru ani. Degeaba arătăm cu degetul spre primari, consilii locale sau firme de ecarisaj. Acești fanfaroni de parlamentari au făcut posibilă existența și înmulțirea câinilor pe domeniul public în ultimii ani, legând primarii cu mâinile la spate. Degeaba aduni câinii de pe străzi, dacă legea te obligă să le dai înapoi drumul. Iar să închizi toți câinii în adăposturi și să îi hrănești așteptând să moară de bătrânețe este imposibil, cel puțin din punct de vedere financiar.

Așadar, ce facem cu aceste animale, care, flămânzite, înrăite și sălbăticite atacă chiar și ziua în amiaza mare orice și pe oricine le calcă teritoriile? Continuăm să dezbatem problema câteva săptămâni până se va așterne din nou tăcerea? Din câte presimt, așa se va întâmpla. Și asta deoarece "bieților" politicieni și guvernanți le este "milă" de voturile milioanelor de dobitoci cu drepturi electorale, care pun viața javrelor de pe stradă mai presus de viața copiilor noștri.

Iar acelor fundații care pretind că iubesc animalele și luptă pentru drepturile lor, nu le pot ura decât să dispară precum ghioarlele pe care le apără.

P.S.: Nu înțeleg de ce acel individ care și-a pus semnătura pe actul de adopție al câinelui criminal din București nu a ajuns după gratii. Din punct de vedere legal, acel câine avea un stăpân, care, tot din punct de vedere legal, este răspunzător pentru crima comisă.   

Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
am
5 septembrie 2013
corect!

dar in schimb, au hartuit bunicuta; de ce nu si-a tinut nepotii in lesa! sa nu fie agresati de potai; parca nu s-au vazut si femei (batrine) omorate de maidanezi!; Parchetul este principalul vinovat. Pina acum, au fost cel putin 8 sau 9 vicitme umane. In nici un caz nu a fost trimis cineva in judecata. A... ba da, "Boschito", maidanezul care a omorat ambasadorul japonez, a fost "judecat". Si gasit nevinovat... Daca se aplica legea in toate cazurile (inclusiv la Constanta), fiti siguri ca nu mai gaseam picior de maidanez in orasele noastre. Sau pe campuri. Procurorul General trebuie sa traga la raaspundere procurorii care nu au actionat!

mihalcea
5 septembrie 2013
caini

Ura, ura si iar ura! Nicio solutie concreta nu propuneti. Bateti apa in piua cu idei nepotrivite care aduc numai moarte si nimic constructiv. In Cta, primarul Radu Mazare nu a initiat nicio campanie de sterilizare, nu a facut absolut nimic pentru rezolvarea problemei. Dv stati intr-o redactie si asterneti niste lucruri pe calculator, dar, in realitate, efectiv, ati facut ceva? Altceva in afara de critica?

ADINA
5 septembrie 2013
CAINII

TARA DE HOTI !! Din cauza asta am plecat din Romania. Pentru ca e o tara de hoti si nimic mai mult. Cu toate comentariile noastre impotriva guvernului si nici asa nu se va lua nici o masura. Ce mizerabili !!

jenny
5 septembrie 2013
bou esti tu

bai nenorocitule, daca era nepotul tau mai vb asha? du_te si te impusca , ar trebui sa te eutanasieze si pe tine, mare dobitoc ce esti!

ion
5 septembrie 2013
Tara de hoti?

Cu ce drept ma faci hot pe mine?

Răspuns la: CAINII
Adăugat de : ADINA, 5 septembrie 2013
TARA DE HOTI !! Din cauza asta am plecat din Romania. Pentru ca e o tara de hoti si nimic mai mult. Cu toate comentariile noastre impotriva...
Filip
5 septembrie 2013
Nu rata

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fonduri europene nerambursabileRo

valentin
5 septembrie 2013
Lesa

Cainii maidanezi ne mananca zilele,e adevarat.Am unul pe strada,care a devenit maidanez din nepasarea stapanului si care acum bantuie pe la toate portile,marcheaza teritoriul si latra la cainii nostri din curti,care sunt legati sau liberi in curte.Tot nepasare,nesimitire si lisa de educatie face ca in km 4-5,pe strazi,printre copii mici aflati la joaca,sa se etaleze tot felul de melteni/cocalari,umflati cu steroizi,care taraie dupa ei,diveris caini de natura foarte violenta fara a botnita.Nimeni nu vede,Politia nu exista,va trebui sa se intample ceva groaznic sa se ia atitudine.bine ca se mai intampla si lucruri bune in urbea noastra,care alegorice,Suleyman Magneticul,Viva Mamaia, etc.

Ela
5 septembrie 2013
primarie

Ati vazut vreodata ce haita de caini este in parcul de la primarie? sunt zeci de caini....si nu doar acolo! probabil k de obicei se va face iarasi putina valva,se arunca vina de la autoritate la alta,iar apoi se va uita! dar ce sa facem,daca nu judecam sa luam atitudine,nu suntem mai presus de aceste animale ghidate de instincte! Si rusine celor care comenteaza si nu stiu nici macar sa scrie corect romaneste!

Liviu Chilian
5 septembrie 2013
Romanii, hrana pentru Rromarlanii-caini rabiati

Aceasta este tragedia suprarealista din fosta Romanie - Rromarlanii majoritari: alogeni-pegra eurasiatico-jewnglishtaneza, corcituri-dementiale si Rumani-degenerati-satanizati, etc, ne mananca de vii, pe noi Romanii; ne ucid moral si fizic, cu incetul, sub semnul crucii si asaltul infernal al politicastrilor si merdialqaeda. Merdialqaedanu'asta alogen este doar un exemplu - m'a mancat pe mine, peremistul, Romanul, si acum guitza la cainii ALUNGATI pe strazi, de catre "oameni", in loc sa guite la sine insusi: "Cum imi permit eu, Cazacu'-pegra asiatica, sa musc mana ce m'a adunat de pe drumuri si mi'a oferit o tara buna de...euthanasiat?!" Ca asta se'ntampla in "sarmana, scumpa tara" - veneticii au devenit mai...Rromarlani decat Romanii, si urla la luna, Nebunistanezii'bizdicului! Moarte Rromarlanilor! Sa fie euthanasiati Caicii(de la Kike=Zsidan satanic) ce ne fura aurul, argintul si uraniul, Cazacii-Zaporojeni ce ne ucid, ucid, ucid copiii in Transnistria, Gagautzii Bashitler si Kakarau, Greco-Tziganii Behehekklis si A. Bouagiu, si nu cainii, cei mai buni prieteni ai oamenilor.

paula
5 septembrie 2013
cainii

pai daca tot ii iubesti asa de mult, i-ai tu pe toti la tine in casa si traieste tu cu ei!

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Când a mințit Mazăre?
Vineri, 27 Iulie 2012
Stire din Politică-Administrație : De ce nu merg la vot
Pagina a fost generata in 0.5371 secunde