Copii talentați cu care se mândresc cei din Medgidia

117

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia pune accent pe cultură și încura-jează performanța copiilor talentați în muzică, din municipiu. 

Un exemplu este Daria Peltea, eleva Școlii Gimnaziale cls. I-VIII "Constantin Brâncuși", din clasa a III-a C, care face cinste orașului, cu talentul ei. Aceasta urmează Școala Populară de Artă "Theodor Burada" din Constanța, secțiunea, canto muzică ușoară și este îndrumată de solistul Theodor Rădulescu, oferindu-i asistență de specialitate în tehnica vocală, interpretare și expresie interpretativă. 

Datorită glasului fermecător, ea a încântat juriul și a câștigat nume-roase trofee, la diferite festivaluri de muzică pentru copii atât din municipiu, cât și din județ. 

În luna noiembrie 2012, a câștigat trofeul "November Music Fast" de la Ploiești, trofeul "Remember" din luna decembrie 2012, trofeul Mărțișorului în anul 2013, iar în luna mai 2013, a fost premiată cu trofeul "Steluțele Mării" la Festivalul de Muzică pentru Copii și Tineret, categoria de vârstă 9 -11 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3414 secunde