Contrele între USR-PLUS şi PNL continuă. „Relaţia dintre noi nu mai există”

185
Contrele între USR-PLUS şi PNL continuă. „Relaţia dintre noi nu mai există” - ochiuletusr2-1625770856.jpg
Aşa cum bine se ştie, de o bună perioadă de timp relaţia dintre USR-PLUS şi PNL s-a deteriorat. Acest lucru îl susţine şi consilierul local Mihai Ochiuleţ, care a postat un mesaj pe contul său personal de Facebook, explicând de ce există contre între USR-PLUS şi PNL.

„De ceva timp mă tot întreabă prietenii: ce se întâmplă în relația dintre voi și PNL? Aș fi putut să-i mint elegant, să le pun placa pe care o folosesc mulți politicieni, că este ca în căsnicie, adică nu este totul roz, mai apar și probleme, că suntem două partide vii, cu puncte de vedere diferite, și că momentele tensionate sunt normale etc.

Dar, nu, nu pot să fac asta pentru că, în primul rând, eu nu sunt așa, adică eu nu mint. Am spus și voi spune adevărul, chiar dacă acest lucru deranjează, iar mie ar putea chiar să îmi aducă deservicii”, a scris pe pagina sa oficială de Facebook consilierul local USR-PLUS, Mihai Ochiuleţ.

„Așadar, relația dintre noi și PNL nu mai există. De fapt, relația dintre noi și Vergil Chițac nu mai există, iar acest lucru afectează în mod direct și relația pe care am avut-o cu Partidul Național Liberal.

După alegerile locale, atunci când am încheiat Protocolul de colaborare pentru Constanța cu PNL, toți, dar absolut toți cei cu care am vorbit mi-au spus că acest lucru este o greșeală, din două motive: PNL este un partid care a contribuit în mod direct la distrugerea municipiului Constanța prin colaborarea pe care a avut-o cu PSD începând cu anul 2000, iar Vergil Chițac va căuta tot timpul să ne marginalizeze și să îl elimine pe singurul oponent care l-ar putea bate în 2024, Stelian Ion”, a explicat Mihai Ochiuleţ.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5175 secunde