Constantin: PC merge singur la europarlamentare...Facem congres în iunie 2014

119
Constantin: PC merge singur la europarlamentare...Facem congres în iunie 2014 - download1-1384606560.jpg
Președintele PC, Daniel Constantin, s-a declarat convins, sâmbătă, că formațiunea sa poate obține 9% la europarlamentare, unde se va prezenta singură, pe de altă parte el convocând Congresul partidului pentru luna iunie 2014.
El a făcut aceste afirmații la Consiliul Național al partidului.


"Convoc Congresul partidului pentru după alegerile euparlamentare. Sunt convins că putem obține 9% la aceste alegeri", a afirmat Constantin.


El a spus că din acest moment se decanșează campania electorală pentru europarlamentare și că trebuie propuși candidați membri de partid, dar și vârfuri ale societății care vor fi aleși de cetățeni.


Liderul PC a arătat că nu mai este loc de "festivism, demagogie", deoarece electoratul va judeca partidul după fapte și până în prezent PC a reușit să se achite cu succes de promisiuni.


"În condiții dificile, Guvernul Ponta a reușit să genereze cea mai importantă creștere economică din ultimii ani", a mai arătat Constantin, adăugând că trebuie comunicat mai mult cu oamenii, scrie Mediafax.


Consiliul Național al Partidului Conservator, reunit sâmbătă la Palatul Parlamentului, a adoptat două rezoluții care vizează participarea independentă la alegerile europarlamentare din mai 2014 și organizarea Congresului formațiunii în luna iunie a anului viitor.


"PC își confirmă oficial candidatura independentă la alegerile europarlamentare, propunându-și atingerea unui scor de 9% și declanșează astăzi mobilizarea electorală în acest scop. Ca garanție a acestei mobilizări, ne asumăm public ideea că președinții de filiale care nu vor obține la nivel județean un scor mai mare de 5% vor fi înlocuiți", se arată în prima rezoluție, scrie Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5186 secunde