Constănțenii, invitați să participe la dezbaterea proiectului ce vizează taxele și impozitele pe 2018

468
3
Constănțenii, invitați să participe la dezbaterea proiectului ce vizează taxele și impozitele pe 2018 - primariaconstantadezbatereimpozi-1511542505.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale organizează o întâlnire în cadrul căreia se va dezbate public proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018.


"În conformitate cu dispozițiile art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, primarul municipiului Constanța și Serviciul de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului local anunță organizarea, în data de 28 noiembrie 2017, începând cu ora 16.30, la sediul central al Primăriei municipiului Constanța, situat în bd. Tomis nr. 51, sala "Remus Opreanu", a întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018", se spune într-un comunicat de presă transmis redacției. 


La dezbaterea publică este invitată să participe orice persoană sau organizație interesată de prevederile proiectului. În scopul eficientizării organizării și desfășurării întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului, persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până luni, 27 noiembrie 2017, ora 15.00, la adresa de e-mail [email protected], ori la nr. de tel.: 0241/488.561, persoane de contact Camelia Suliman și Vasilica Țaran, cu menționarea, după caz, a intenției de a prezenta verbal propuneri în cadrul dezbaterii, iar în cazul organizațiilor a numărului și numelui participanților.


Potrivit organizatorilor, timpul alocat prezentării verbale de propuneri cu referire concretă doar la proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice este de maxim cinci minute pentru fiecare vorbitor pentru a prezenta esențialul propunerilor sale. Intervalul de timp a fost stabilit pentru a permite accesul la opinii verbale pentru cât mai mulți participanți. În cadrul dezbaterii nu vor fi luate în considerare opiniile, sugestiile care nu au legătură cu proiectul supus dezbaterii. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți participanții înscriși la cuvânt și-au exprimat propunerile cu privire la proiectul de hotărâre.


Precizăm că proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018, precum și instrumentul de prezentare și motivare poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța www.primaria-constanta.ro, secțiunea Transparență decizională/Informare și Consultare publică, precum și pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local www.spit-ct.ro, secțiunea Legislație/Transparență decizională. 


Comentează știrea

DODO
25 noiembrie 2017
pseudodemocratie

pai ce inseamna asta ? sa vina lumea buluc in primarie si sa sustina fiecare punctul lui de vadere ? de ce ati fost votati ? nu ca sa luati cele mai bune decizii in favoarea cetateanului ? dar cred ca ne paste ceva nasol de ne intrebati asa...dintr-o data Vreti sa va spalati pe miini de ceea ce veti decide si stiti bine ce Cu asta incercati sa puneti pumnul in gura oamenilor sa nu ciriie apoi cineva Oricum faceti ce vreti !

Intrebare
25 noiembrie 2017
Vreau sa raspunda primarul

Majorarea impozitelor pe cladiri si terenuri in anul 2018,majorarea salariilor primarului si personalului din administratie in anul 2017,majorarea unor taxe locale in anul 2017,constructiile ridicate pe spatiile verzi,desfiintarea spatiilor verzi au fost promisiuni facute de acest primar in campania electorala din iunie 2016 ? Ce salariu castiga acest Fagadau ? Ce salariu castiga un director in Primarie ? Astea sunt "marile proiecte" promise de acest politruc perfid si mincinos ?

Vlad
25 noiembrie 2017
Asa se pare!

Fagadau incearca sa 'dreaga busuiocul' cu aceasta 'consultare publica' de fatada! Primaria nu prea tine cont de parerile cetatenilor, dovada si comentariile de interes obstesc ale constantenilor, de care nu prea se sinchiseste 'primarele'. El nu prea le are cu problemele urgente ale urbei peste care a fost 'uns' de mai marii psd si votat de cei pe care ii 'ajuta' din contributiile noastre, ale celor care platesc taxe. Votantii lui sunt scutiti de taxe, primesc ajutoare sociale, au tot felul de avantaje. Urmariti cu atentie zonele lui de interes; piata Grivitei, piata Tomis 3, str. Stefan cel Mare, ghetoul HC( o sfidare a celui care a fost Henri Coanda!). Va intreb acum; cine murdareste mai mult orasul? Raspuns: cei care sunt scutiti de taxa de salubritate! Taxa de salubritate introdusa de primarul 'boschetar' si care a fost o vreme de 10 lei/persoana rezidenta, redusa ultimul an la 3 lei/persoana rezidenta, va fi iar diferentiata, intre 3 si 7 lei. Cum era de asteptat, tot cei care murdaresc cel mai mult orasul vor fi scutiti. Pai cand se aplica si la noi legea in mod egal pentru toti cetatenii acestei urbe/ tari? Si mai am o banuiala, ca cei din primarie si consilierii locali sunt scutiti de aceste taxe locale!

Răspuns la: pseudodemocratie
Adăugat de : DODO, 25 noiembrie 2017
pai ce inseamna asta ? sa vina lumea buluc in primarie si sa sustina fiecare punctul lui de vadere ? de ce ati fost votati ? nu ca sa luati cele mai...
Pagina a fost generata in 0.467 secunde