Constănţeanul George Gima, director de cabinet al ministrului Justiţiei, Stelian Ion

743

Articole de la același autor

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, va fi ajutat în timpul mandatului şi de experienţa constănţeanului George Gima, care a fost numit recent director de cabinet.

„Dragi prieteni, în noul Guvern am fost numit directorul de cabinet al ministrului Justiției, Stelian Ion. Este o mare responsabilitate, îi mulțumesc ministrului pentru încredere, și abia aștept să lucrăm împreună cu toți colegii din Guvern. Trebuie să avem permanent în minte un principiu esențial în orice democrație: când corupția scade, dezvoltarea economică crește”, a transmis George Gima pe pagina sa de socializare.

La alegerile parlamentare de anul trecut, George Gima a candidat pe locul IV pe lista Alianţei USR-PLUS de la Constanţa pentru Camera Deputaţilor.

El are 12 ani de experiență profesională în domenii precum audit și investigarea fraudelor economice, gestiunea riscurilor politice și macroeconomice în momente de instabilitate și consultanță în dezvoltarea economică a țărilor în curs de dezvoltare. A lucrat în peste 40 de țări, cu guverne, instituții din administrație sau companii private, în special în SUA în timpul alegerilor din 2016, în America de Sud (în 2016 în Argentina în timpul alegerilor prezidențiale și în Brazilia în timpul perioadei de „impeachment” prezidențial), în Africa de Vest (Nigeria, Guinea), în Republica Moldova, precum și în multe țări din UE (în special în Franța în timpul alegerilor din 2017).

A studiat în instituții din România, Italia și SUA în economie și audit, relații internaționale, comunicare și relații publice, și un post-master în managementul politicii contemporane la Institutul de Științe Politice din Paris, obținând o bursă a Ministerului Francez de Afaceri Externe.

Din 2017 a fost implicat în Platforma România 100 și ulterior în USR-PLUS, a lucrat voluntar în echipa lui Dacian Cioloș, iar la ultimele alegeri a fost voluntar în echipa de campanie a lui Stelian Ion.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.608 secunde