Constănțeanca Sevil Shhaideh i-a luat locul lui Dragnea în Guvern

246
1
Constănțeanca Sevil Shhaideh  i-a luat locul lui Dragnea în Guvern - sevil-1432141158.jpg

Articole de la același autor

După ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Sevil Shhaideh în funcția de ministru al Dezvoltării, aceasta a depus, ieri seară, jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. Amintim că Liviu Dragnea și-a dat demisia de la ministerul Dezvoltării, în urma condamnării la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012. Astfel, locul său în Ministerul Dezvoltării a rămas vacant. Deși au fost vehiculate mai multe nume, printre care cel al ministrului Transporturilor Ioan Rus, al ministrului Muncii, Rovana Plumb, sau al ministrului Sănătății, Nicolae Bă-nicioiu, numele secretarului de stat în cadrul Ministerului Administrației și Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh,

s-a aflat pe buzele mai multor oficiali. Sevil Shhaideh și-a început cariera la Con-stanța, a fost director al Direcției Generale de Proiecte din cadrul Consiliului Județean Constanța, iar din 2012 ocupă funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3517 secunde