CONSTANȚA, în pragul dezastrului, cu datorii de milioane de euro

1413
7
CONSTANȚA, în pragul dezastrului,  cu datorii de milioane de euro - consiliullocal-1349881810.jpg
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, ieri, după ședința ordinară a Consiliului Municipal că datoriile de 13 milioane de euro către compania de construcții FinCoGeRo vor trebuie achitate, la momentul actual încercându-se eșa-lonarea sumei pe o perioadă de 20 de ani. Mai mult de atât, edilul a precizat că, astăzi, se va da sentința într-un alt proces prin care FinCoGeRo solicită de la primărie daune în valoare de alte 3 milioane de euro. 


Declarațiile au fost făcute ca urmare a adoptării în cadrul ședinței de ieri a proiectului de Hotărâre privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță juridică în procesul pe care Primă-ria Constanța îl are cu firma de construcții anterior menționată. Potrivit liderului administrației locale, primăria va prelungi contractul cu actuala firmă de avocatură, deși, până în prezent, din bugetul local au fost alocați către ea aproximativ 100.000 de euro pentru serviciile prestate în procesul cu FinCoGeRo.

Primarul Constanței a mai declarat că, în eventualitatea în care ar dori să susțină cele două proiecte ale FinCoGeRo, primăria ar trebui să aloce aproximativ 40 de milioane de euro. Mai mult de atât, conducerea municipalității a precizat că această investiție nu este "nici oportună, nici sustenabilă".


Comentează știrea

Toader
11 octombrie 2012
C

Sa-i plateasca primarul si cei care s-au gindit 12 ani daca acest proiect este viabil sau nu .Cum a stabilit asa dintr-o data ca proiectul nu este sustenabil,este cumva ,,Mama Omida".Este oportun si sustenabil sa bage banii contribuabililor in fantezii gen teleski pe lac sau in constructia si intretinerea caselor pentru ,,homlesi"care nu vor genera decit imfractionalitate.ce maieste de distrus in Constanta ca sa isi satisfaca spiritul de ,,bun gospodar:? Consiliul local cind va lua si o hotarire benefica pentru cetateni,in afara de a distruge spatiile verzi ,de a bloca trotuarele cu constructii sau terase ,de a construi oriunde si oricum de a ajuns Constanta o strutocamila arhitectonica.

NELU
11 octombrie 2012
imputarea cheltuielilor avocatiale

Sa fim clari !. Primaria, institutie importanta, conform organigramei are serviciu special denumit OFICIUL JURIDIC in care conform schemei de personal ORGANIGRAMEI sunt angajati oameni calificati, absolventi de DREPT, unii au si master si doctorat. Acesti juristi, conform fisei de post raspund si TREBUIE sa se prezinte la procese pt ca asta este treaba lor. Angajarea de case de avocatura, ca institutie BUGETARA care te plangi ca n-ai nici bani sa cumperi hartie de scris pt lucru, nici pixuri, dar dai banii in dementa pe case de avocatura, si intr-un caz in care procesul este mort !!!. , ce jocuri sunt ?! repet plata caselor avocatiale este IMPUTABILA 100%.

NELU
11 octombrie 2012
ASA ESTE CORECT

Asa este corect, cum a spus Toader.

Răspuns la: C
Adăugat de : Toader, 11 octombrie 2012
Sa-i plateasca primarul si cei care s-au gindit 12 ani daca acest proiect este viabil sau nu .Cum a stabilit asa dintr-o data ca proiectul nu este...
inderjoschi
15 octombrie 2012
incompetența

Și uite așa vedem, ușor-ușor, marile beneficii ale locuitorilor, beneficii cu care ne-a înzestrat, și probabil ne va înzestra, bunul gospodar.

Vasile Popandau
17 octombrie 2012
Capul lui Motoc vreu, actualizat

De Nicusor C. nimeni nu mai ,,canta,, desi a platit daune enorme pentru inchiderea vestitului teatru FANTASIO, cu ceva ani in urma.Si o veste extraordinara ; ANAF CT ar fi adus la buget o suma(importanta?) amendand o pensionara, vaduva, ca a inchiriat asta vara..Pe alea cu cheile nu le-a vazut nimeni(care luau ,,impozitul,, de 15-20% de la amarati....

goagal
17 octombrie 2012
SENZATIONAL

este faptul ca a fost ,,turnata,, de catre FIUL SI NORA cu care locuieste impreuna !Tot sa cresti copii( id.....)!

Axaid
18 octombrie 2012
Nimic nou sub soare!

Când proștii au drept de vot,apar drogații și hoții în posturi cheie.Măscăriciul mazăre nu dă doi bani pe Constanța.Nici o diferență între el și băsescu.Figura lui de drogat spune totul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4902 secunde