Constanța, curată și supravegheată VIDEO. Iată ce schimbări sunt pregătite

2439
12
Constanța, curată și supravegheată VIDEO. Iată ce schimbări sunt pregătite - img38061428395387-1443011784.jpg

Articole de la același autor

Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat că în perioada 1-31 octombrie va avea loc campania sub denumirea "Curățăm Constanta noastră". 


"Toți constănțenii trebuie să înțeleagă că doar împreună putem avea un oraș curat. Îi invit pe toți locuitorii municipiului Constanța la un efort comun, deoarce doar împreună putem schimba fața orașului. Voi propune ca lunile aprilie și octombrie din an să fie denumite, prin hotărâre de Consiliu Local, lunile curățeniei. Această campanie se adresează tuturor constănțenilor care locuiesc la case și blocuri, tuturor companiilor care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Constanța, dar și instituțiilor publice constănțene", a declarat Decebal Făgădău.


El a explicat că prin această campanie fiecare trebuie să-și facă curat în fața casei. De asemenea, vor fi plantați copaci, iar orașul va fi înfrumusețat.

Acțiunea de ecologizare are ca scop aducerea la cunoștința cetățenilor cu privire la importanța menținerii curățeniei spațiului public.

Pe de altă parte, el a spus că această campanie va fi monitorizată și filmată, mai ales că toți constănțenii trebuie să se implice. Cei care nu se vor conforma, vor primi notificări și amenzi ce pot ajunge până la 1000 lei.

Pe de altă parte el a mai spus că până la sfârșitul anului, intenționează sa bugeteze un sistem de supraveghere video care să asigure siguranța municipiului Constanța.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
jos ai nostri sus ai nostri
23 septembrie 2015
abordare duala

Cu o mana voi , PSD-ul semnati contracte pe zeci de ani cu socieatatea de salubritate a colegului de partid pe nume Martin iar cu celalata declarati luna curateniei pt locuitori . Pote ar trebui sa fiti mai atenti cu bugetul primariei , nu de altceva dar taxela la CT sunt cel mai mai mari din tara si voi tot nu aveti bani si sincer nu vad cu ati putea sa aveti daca sunteti mama tuturor asistatilor din oras de ajung oamenii cu salaraii decente si care muncesc 10 h /zi sa ii invidieze pe cei care doar beau bere la scara blocului ca de in mijlocul orasului eu nu platesc nimic iar noi ne dam tot salariul pe intretinere si utlitati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

autor
23 septembrie 2015
Infrumusetarea orasului Constanta

Dl primar punetii pe ăstia de la rds sa repare grădinile din Constanta pe care le-au stricat cu toată cablarea lor si pe urma mai vedem dacă iesim sau nu.

n
23 septembrie 2015
"Toți constănțenii trebuie să înțeleagă că doar împreună putem avea un oraș curat.

Se da democratia jos din podul Constantei.Sa iasa sa faca curat toti asistatii care stau pe banii nostri degeaba si o sa avem cel mai curat oras din tara.Trebuie doar sa respectati legea.Tot cartierul Coanda daca iese la curatenie,si sa faca curatenie,ar face luna orasul.Cat despre camere .nu cred ca hotii din primarie vor vrea sa le fie protejatii vazuti vanzand droguri,politia sa-si vada prietenii pe camere cum incalaca legea si nevestele cum li se duc barbatii la amante.

rcs
23 septembrie 2015
corect

si la noi au rupt trotuarul si strada interioara asta toamna si asa au ramas.

dan
23 septembrie 2015
nesimtire

bey fraierilor, iesiti la curatenie, ca banii pe care-i dati la salubritate trebuiesc impartiti la mai multi borfasi.

gogu
23 septembrie 2015
Curatenie

Domnule primar daca ai scoate la munca precum prevede legea ,pe cei care beneficiaza de ajutor social nu ar trebuii sa iasa cei care muncesc de dimineata pana noaptea ptr salariul minim. Nu mai spun ca platim bani multi firmelor care ar trebui sa se ocupe de curatenie. Iar primaria sa ii oblige pe cei de rds sa refaca trotuarele si gradinile pe care locatarii le-au amenajat si ei le-au stricat.

Orasul cel mai nesigur din tara.
23 septembrie 2015
Acest primar de vreo 5-6 ani tot promite camere video pe toate strazile si aleile - dar doar minciuni. Deci e f bun de primar

Pe camerele video ati vedea si cine v-a spart masina pe alee, si ce hoti de buzunare urca in autobuze, si pe tiganul care vinde tigari sau droguri sau femei ( nu ca politia nu i-ar stii), pe cersetorii care au umplut orasul, etc. Toate inregistrarile vor putea fii probe pt procurori.

Loro
24 septembrie 2015
Mafia Constanta

Mafiotul ala de Martin mai are nevoie de niste bani. Nu fura destul impreuna cu fiisu prin taxele cele mai mari din Romania. Fagadau, Vezi ce scoti pe gura ca s-ar putea sa te trezesti in strada cu ceva populatie suparata pe tine ..... Iar cei asistati social sa-i chemi sa te scoata din primarie :-)

elena
24 septembrie 2015
CONSTANTA

veniti si in piata grivitei si vedeti mafia tigarilor si ahotilor de buzunare cum isi fac nevoile pe linga cladirile care noi comerciati muncim sa platim taxe si chirii este strigator la cer politia TRECE PE LINGA EI SI SE FAC CA NU VAD

Gogu
9 octombrie 2015
"Asistatii"

Ia va rog sa nu va mai luati de bietii tigani! Se apropie alegerile , toate cocioabele sunt pline de "personaje" care mai de care mai incruntate( asa considera ei ca sunt mai rai), Politia habar n-are cati stau acolo, gunoiul il cara noaptea cu tomberoanele pe la colturile strazilor, si bineinteles ca ilplateste statul pentru ei, platesc apa numai pentru o persoana , desi stau cate douazeci , claie peste gramada... Ce sa faca si bietul primar! Daca marele Consiliu ales de noi voteaza repede -repejor toate "gandirile" acestuia, cei care alimentam cu bani bugetul Constantei trebuie sa ne invatam minte , si sa nu mai cartim!... Drept urmare , hai mai lasati vrajeala si vedeti ca au ramas niste tarnuri nefolosite de asistatii d-lui primar si treceti la maturat ca vedeti voi... Si insistati pe la intersectii , acolo se aduna "mancatorii de seminte" , pentru ca din acele locuri pot vedea foarte bine in 4 directii. Si pot lua masuri in consecinta, anuntandu-se prin semne si diverse zgomote caracteristice... Da, facem haz de necaz, dar asta-i nimic pe langa ce va fi cand le vor veni intaririle de peste hotare... Atunci sa te tii " ASISTATI". O sa inceapa sa bata din poarta in poarta sa ne ia impozit si pe fumarit , ca pe vremea fanariota...

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.519 secunde