Consiliul Local Năvodari suferă noi transformări

3066
După nenumăratele excluderi anunțate pentru Consiliul Local Năvodari și după scandalul provocat miercuri la Primăria Năvodari, liberalul Stere Lascu a decis să pără-sească forul legislativ local.
Președintele PNL Năvodari, Jean Paul Tucan, a confirmat că Stere Lascu și-a dat, mier-curi, demisia din Consiliul Local Năvodari. Potrivit liderului liberal, următorii consilieri pe lista de supleanți sunt Dan Dumitrescu (ar putea veni în locul lui Cristian Popescu) și Emanuel Ursu (care ar putea veni în locul lui Stere Lascu).
Jean Paul Tucan a declarat că plecarea lui Stere Lascu din Consiliul Local reprezintă o "pierdere imensă" pentru administrația locală și pentru mediul de afaceri local. El nu a exclus varianta ca recentele conflicte dintre primarul Nicolae Matei și consilieri să fi jucat un rol important în decizia finală a lui Lascu. "Politica de la Năvodari nu este una normală. În realitate, este o haiducie a primarului", a declarat Tucan.
Și viceprimarul liberal Florin Chelaru a confirmat că a fost înregistrată la primărie demisia consilierului Stere Lascu, invocând motive de sănătate. "Mi se pare că este un gest de bun-simț din partea unui om care a făcut echipă cu Jean Paul Tucan și și-a dat seama că nu poți fi tot timpul împotriva Năvodariului și să asculți doar de Jean Paul Tucan", a explicat Florin Chelaru. "Tot acest conflict l-a afectat poate mai mult decât trebuia. Știu că are probleme de sănătate. Și foarte bine face că se retrage, pentru a nu suferi alte complicații", a adăugat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7335 secunde