Consiliul Județean Ilfov se închide temporar, un angajat confirmat cu COVID-19

106
Consiliul Județean Ilfov se închide temporar, un angajat confirmat cu COVID-19 - consiliuljude539eancjilfov-1595404142.jpg
Consiliul Județean (CJ) Ilfov se închide temporar, începând de miercuri, după ce un angajat al instituției a fost confirmat cu COVID-19, anunță autoritatea locală, printr-un comunicat de presă.


Este vorba despre o femeie care lucrează la Direcția Patrimoniu, a declarat la Digi24 Marian Petrache, președintele CJ Ilfov.


El a spus că a aflat marți seară rezultatul testului în cazul acestei angajate.


"Din discuțiile cu dumneaei, se pare că de la metrou a luat virusul. Sunt șase persoane cu contact direct", a spus Petrache.


Întreaga activitate se suspendă de miercuri, până luni.


Între timp, vor fi testați toți angajații, iar clădirea va fi dezinfectată, prin nebulizare, potrivit sursei citate..


Potrivit reprezentanților instituției, activitatea din CJ Ilfov s-a modificat considerabil, de la debutul pandemiei, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafețelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală.


"De asemenea s-au asigurat câte trei măști pe zi pentru fiecare dintre angajați. Lucrul cu publicul a fost oprit și întreaga interacțiune s-a făcut on-line", conform CJ Ilfov.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5558 secunde