Consiliul Judeţean Constanţa se implică în protejarea Bazinului Mării Negre

162
Consiliul Judeţean Constanţa se implică în protejarea Bazinului Mării Negre - cjcmediu-1633456294.jpg
Protejarea Bazinului Mării Negre este unul dintre cele mai importante proiecte demarate de Consiliul Judeţean Constanţa.

Cei doi vicepreşedinţi ai CJC, Petre Enciu şi Stelian Gima, au participat marţi la o conferinţă de presă alături de Asociaţia Bulgară pentru Transferul Tehnologiei şi Inovaţiei şi Consiliul Raional Ungheni din Republica Moldova. În cadrul conferinţei s-au discutat mai multe aspecte din cadrul proiectului care au fost prezentate apoi pe pagina oficială de Facebook a Consiliului Judeţean Constanţa.

„Petre Enciu și Stelian Gima, vicepreședinții Consiliului Județean Constanța, au participat, astăzi, la conferința de presă organizată cu ocazia finalizării proiectului „Monitorizarea şi protejarea în comun a mediului înconjurător în Bazinul Mării Negre”. Prin implementarea acestuia, Consiliul Județean Constanța, împreună cu partenerii săi, Asociaţia Bulgară pentru Transferul Tehnologiei şi Inovaţiei şi Consiliul Raional Ungheni din Republica Moldova, a urmărit promovarea coordonării protecţiei mediului şi reducerea deşeurilor marine în Bazinul Mării Negre, precum și îmbunătăţirea monitorizării în comun a mediului. Acesta a avut în vedere desfăşurarea unor activităţi integrate de prevenire, protecţie şi intervenţie în situaţii de urgenţă cauzate de pericole de mediu, precum cutremure, inundații și alunecări de teren sau incendii. Valoarea totală a proiectului a fost de 723.472,24 euro din care contribuţia proprie a Consiliului Judeţean Constanţa a fost de 29.628,00 euro și a fost implementat în perioada august 2018 – octombrie 2021”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Consiliului Judeţean Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1985 secunde