Consilierul Sorin Mocianu a demisionat din CJC. Ce motiv a invocat

Miercuri, 19 Decembrie 2018, 14:43
518
Liberalul Sorin Mocianu a anunțat, astăzi, că demisionează din funcția de consilier județean din motive personale, locul său urmând să fie ocupat de colega sa de partid, Lavinia Stan. 


"Vă informez că îmi depun demisia din funcția de consilier județean din motive de sănătate, motive care au determinat absența mea de la ședințe, și nu din cauza lui Palaz care nu este nimic altceva decât un dansator pe scena politică", a transmis Sorin Mocianu în cererea de demisie. 


Liberalul Sorin Mocianu se află la al doilea mandat de consilier județean din partea PNL. Pe lângă activitatea politică, el este cunoscut ca administrator al pizzeriei Cin-Cin din piața Ovidiu. 


Reamintim că, în săptămâna trecută, președintele Partidului Mișcarea Populară Constanța, Claudiu Palaz, a depus o solicitare către președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, pentru a iniția un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier județean al liberalului Sorin Mocianu.


Motivul invocat de Claudiu Palaz pentru încetarea mandatului constă în faptul că Sorin Mocianu a absentat nemotivat la ultimele cinci ședințe ordinare ale Consiliului Județean Constanța.


"Conform prevederilor art. 9 alin. (2) lit. d din Legea nr. 393/2006 privind Statutul aleșilor locali, calitatea de consilier județean încetează de drept înainte de expirarea mandatului în situația în care consilierul județean absentează nemotivat de la mai mult de trei ședințe ordinare consecutive ale Consiliului Județean", a transmis Claudiu Palaz.


Pagina a fost generata in 0.2062 secunde