Consilierul local Ateş Casimceali vrea să înfiinţeze Muzeul Sportului Constănţean

542
Consilierul local Ateş Casimceali vrea să înfiinţeze Muzeul Sportului Constănţean - ates-1636735556.jpg

Articole de la același autor

Oraşul Constanţa merită să aibă un muzeu al sportului, iar aleşii locali se ocupă de acest lucru. Drept urmare, consilierul local Ateş Casimceali îşi doreşte să înfiinţeze acest muzeu pentru ca oamenii să cunoască adevăratele valori sportive de la malul mării.

Concret, există foarte mulţi sportivi retraşi din activitate de care multă lume nu mai ştie nimic, iar prin acest Muzeu al Sportului Constănţean, cetăţenii vor avea ocazia să cunoască din tainele unor discipline care au fost ridicate la rang înalt de sportivii care au făcut performanţă.

„Sportul a pus Constanța pe harta celor mai puternice orașe din lume și a făcut României cadouri renumite care au stârnit fericire și mândrie. Mă refer la sutele de sportivi care au reprezentat cu mândrie cluburile locale și naționale. Recordurile și performanțele ne clasează în topul localităților cu tradiție și pepiniere de campioni. Factorul socio-economic al activității sportive depășește industrii aparent cu mult mai potente financiar. Îmi doresc să înființez Muzeul Sportului Constănțean pentru ca fiecare dintre noi să savureze mândria de a aparține acestor meleaguri și de a fi contemporan cu numere 1 mondiale din diferite ramuri sportive! Vreau să creștem generații noi de amatori și profesioniști plecând de la modelele pe care astăzi avem tendința să le ignorăm. Sportul înseamnă educație, sănătate și bucurie! O parte din legendele orașului și-au exprimat sprijinul și au promis că vor dona exponate inedite. Am ales această perioadă pentru popularizarea proiectului întrucât serbăm Ziua Dobrogei și folosesc acest prilej să vă urez tuturor La Mulți Ani și să subliniez că urarea o să se adeverească doar dacă revenim la sport”, a declarat consilierul local Ateş Casimceali.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7079 secunde