Consilierul local Ateş Casimceali propune înfiinţarea unui muzeu al sportului constănţean

759
Consilierul local Ateş Casimceali propune înfiinţarea unui muzeu al sportului constănţean - atesproiect2-1624559332.jpg
Sportul pare să prindă contur în oraşul de la malul mării şi acest lucru s-a observat încă de la începutul acestei săptămâni. După ce graţie autorităţilor locale, dar şi graţie fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi, echipele de fotbal FC Viitorul şi FC Farul Constanţa au fuzionat şi au devenit o singură entitate, iată că şi unii dintre consilierii locali îşi îndreaptă atenţia către sport.

Consilierul local Ateş Casimceali a purtat o discuţie cu primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac şi s-a ajuns la un consens pentru construirea unui Muzeu al Sportului Constănţean.

„Săptămâna aceasta a adus cea mai bună veste din fotbalul constănțean după o lungă perioadă în care sportul rege a suferit. Mă bucur că am fost prezent la acest eveniment istoric unde legendele clubului nostru fanion au asistat la această fuziune care va deschide din nou apetitul suporterilor pentru atmosfera meciurilor. Decizia construirii unui nou stadion contribuie la clădirea unui proiect solid de reabilitare al vieții sportive în Constanța. În acest sens, am avut o discuție cu domnul primar Vergil Chițac și i-am propus un proiect de care a fost încântat și care constă în alocarea unui spațiu în incinta viitoarei baze sportive pentru înființarea unui Muzeu al Sportului Constănțean pe modelul celor prezente în toate orașele cu tradiție. Aici exponatele celor mai mari performeri de la malul mării o să poată fi admirate de concetățeni și turiști. Așadar orașul nostru, poate cel mai mare furnizor de talente sportive, demarează construirea unui patrimoniu pentru viitorul Muzeu al Sportului Constănțean, cale pe care vă invit să vă alăturați proiectului!”, a declarat consilierul local Ateş Casimceali.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.775 secunde